Organisatie

De organisatie van de vereniging wordt gevormd door het bestuur en verschillende commissies. Daarbij zijn de technische staf, die met behulp van vele vrijwilligers het technisch hart van de vereniging vormt, de werkploeg die onze accommodatie in topvorm houdt en alle overige vrijwilligers die een bijdrage leveren aan onze club, de mensen die ervoor zorgen dat al onze leden hun favoriete sport kunnen beoefenen.

Het bestuur bestaat momenteel uit 5 mensen.  LEES MEER  >>

Voetbalvereniging Papendrecht heeft diverse commissies.

Bestuur Business Club vv Papendrecht  >>

Consul Ton Rutteman VV Papendrecht
Theo Wolters KNVB

Technische staf

De sportclub kent een uitgebreide technische staf.

Enkele belangrijke functies worden door de volgende mensen ingevuld:

Hoofdtrainer Zaterdag Johan Sturrus
Hoofdtrainer Vrouwen Eimerd van de Griend
Keeperstrainers Richard Lokenberg
Rob Regeer
Verzorger Jeugd Thea Vuurens
Trainer Meidenvoetbalacademie Jos Bergman

De werkploeg

De werkploeg zorgt ervoor dat de accommodatie altijd netjes en in topvorm is.  De werkploeg, onder leiding van coördinator Wim van Pelt en voorzitter Hans Jonker, is een enthousiaste groep met mensen die niet alleen handig zijn, maar ook een VV Papendrecht-hart hebben. Het gehele jaar door worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de accommodatie. Hebt u ook interesse om mee te helpen, neem dan contact op met de Voorzitter, e-mail: voorzitter@vvpapendrecht.nl.

Vacatures

VV Papendrecht wordt draaiende gehouden door vrijwilligers en kan voortdurend mensen gebruiken. Zo zijn nieuwe commissieleden, kantinemedewerkers, begeleiders van jeugdteams, (assistent-)scheidsrechters en medewerkers voor de onderhouds- en schoonmaakploeg altijd welkom. Mocht u geïnteresseerd zijn, meldt u zich dan bij de Vrijwilligerscommissie.

Op het moment staan bij VV Papendrecht, naast bovengenoemde functies, de volgende functies open:

Orgaan / Team
       Functie
O11 t/m O19 Jeugdscheidsrechters
JO7 t/m JO10 Spelbegeleiders
JO15-1, JO14-1, JO11-2, JO9-1, JO7-1 en MO13-1 Trainers en leiders
Jeugdwedstrijden Prepareren van doelen tijdens wedstrijddagen
JO17-2 Trainer
Jeugdcommissie Vicevoorzitter
Technisch Jeugdkader Technisch coördinator meisjes onderbouw
Technisch Jeugdkader Technisch coördinator JO13/12

Voor de functie van jeugdtrainer of -leider kunt u contact opnemen met Hoofd Jeugdopleidingen Dennis Zaal (hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl) of jeugdvoorzitter Rick Croese (jeugdvoorzitter@vvpapendrecht.nl). Voor een andere functie bij de jeugd kunt u mailen naar: jeugd@vvpapendrecht.nl. Voor de overige functies kunt u contact opnemen met secretaris Edwin Schreurs: secretaris@vvpapendrecht.nl.

Tevens staan vaak op de Vrijwilligersvacaturebank Papendrecht enkele openstaande functies uitgebreid beschreven.