Organisatie

De organisatie van de vereniging wordt gevormd door het bestuur en verschillende commissies. Daarbij zijn de technische staf, die met behulp van vele vrijwilligers het technisch hart van de vereniging vormt, de werkploeg die onze accommodatie in topvorm houdt en alle overige vrijwilligers die een bijdrage leveren aan onze club, de mensen die ervoor zorgen dat al onze leden hun favoriete sport kunnen beoefenen.

Het bestuur bestaat momenteel uit 6 mensen.  LEES MEER  >>

De voetbalvereniging Papendrecht heeft diverse commissies.

Bestuur Business Club vv Papendrecht  >>

Subsidiecommissie Dieter Hasenbein Lid
Mathilde Schram Lid

Technische staf

De sportclub kent een uitgebreide technische staf.

Enkele belangrijke functies worden door de volgende mensen ingevuld:

Hoofdtrainer Zaterdag Johan Sturrus
  Hoofdtrainer Vrouwen Eimerd van de Griend
  Keeperstrainer Junioren Richard Lokenberg
  Verzorger Jeugd Thea Vuurens

De werkploeg

De werkploeg zorgt ervoor dat de accommodatie altijd netjes en in topvorm is.  De werkploeg, onder leiding van coördinator Wim van Pelt en voorzitter Hans Jonker, is een enthousiaste groep met mensen die niet alleen handig zijn, maar ook een VV Papendrecht-hart hebben. Het gehele jaar door worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de accommodatie. Hebt u ook interesse om mee te helpen, neem dan contact op met de Vrijwilligerscommissie, e-mail: vrijwilligers@vvpapendrecht.nl.

Vacatures

VV Papendrecht wordt draaiende gehouden door vrijwilligers en kan voortdurend mensen gebruiken. Zo zijn nieuwe commissieleden, kantinemedewerkers, begeleiders van jeugdteams, (assistent-)scheidsrechters en medewerkers voor de onderhouds- en schoonmaakploeg altijd welkom. Mocht u geïnteresseerd zijn, meldt u zich dan bij de Vrijwilligerscommissie.

Op het moment staan bij VV Papendrecht, naast bovengenoemde functies, de volgende functies open:

Orgaan / Team
       Functie
Accommodatie Terrein- en materiaalbeheerder
JO7 t/m JO10 Spelbegeleiders
Fundamentfase (JO8-JO11) Hoofdtrainer Fundament  >>
Jeugdwedstrijden Prepareren van doelen tijdens wedstrijddagen
Technisch Jeugdkader Technisch coördinator JO13/12
JO8 t/m JO12 Keeperstrainer
JO12-1, JO11-2, JO10-1, MO15-2 Trainers en leiders

Voor de functie van jeugdtrainer kunt u contact opnemen met Hoofd Jeugdopleidingen Dennis Zaal (hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl) of jeugdvoorzitter Rick Croese (jeugdvoorzitter@vvpapendrecht.nl). Voor een andere functie bij de jeugd kunt u mailen naar: jeugd@vvpapendrecht.nl. Voor de overige functies kunt u contact opnemen met secretaris Edwin Schreurs: secretaris@vvpapendrecht.nl.

Tevens staan vaak op de Vrijwilligersvacaturebank Papendrecht enkele openstaande functies uitgebreid beschreven.