Terug

Bestuur


Hans Jonker
Voorzitter
voorzitter@vvpapendrecht.nl

Al ruim drie decennia spelend lid van VV Papendrecht en daarnaast als vader van twee voetballende kinderen als leider/trainer in de weer geweest. In april 2017 de voorzittershamer opgepakt, geen gemakkelijke klus met allerlei uitdagingen die zich altijd bij een club voordoen, maar zeer gemotiveerd om met iedereen zaken aan te pakken.


Rick Croese
Jeugdvoorzitter
jeugdvoorzitter@vvpapendrecht.nl

Eveneens een voetbalvader, sinds 2016 in het bestuur met de portefeuille jeugdzaken en tevens voorzitter van de jeugdcommissie. Elke keer zijn daar weer de wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse processen, die door allerlei invloeden nogal eens anders lopen dan gepland. Ziet het met zijn team, bestaande uit coördinatoren, trainers, leiders en met het Hoofd Jeugdopleidingen als gezamenlijke uitdaging daar meer structuur in aan te brengen.


Dick Verschoor
Penningmeester
penningmeester@vvpapendrecht.nl

Bij de club betrokken geraakt toen zijn zoon in 1998 bij de club ging voetballen. Al jaren in diverse rollen actief, waaronder 10 jaar als bestuurslid jeugdzaken. Na een sabbatical van ongeveer 3 jaar terug in het bestuur sinds eind 2017 en bezig om de financiële processen rondom contributie, kantine, sponsoring en de kosten te stroomlijnen.


Erwin Schuil
Commerciële Zaken en Communicatie
sponsor@vvpapendrecht.nl

Ook al decennialang voetballend lid, ex-aanvoerder van Zaterdag 7 en ook sinds november 2017 in het bestuur na enkele jaren als voorzitter van de Sponsorcommissie te hebben gewerkt. Een bevlogen levensgenieter, zoals die zelf zegt, druk met alle zaken die maar enigszins met sponsoring te maken hebben van sponsorschappen, reclameborden tot kleding.


Edwin Schreurs
Secretaris
secretaris@vvpapendrecht.nl

Ook al jaren actief binnen de club. Eén van de stuwende krachten achter de Communicatiecommissie en als clubfotograaf en verslaggever vaak langs het lijntje te vinden. Sinds zijn aantreden als secretaris in november 2017 druk met allerlei zaken bij de club te beschrijven en processen inzichtelijker te maken.