Weekbrief

De Weekbrief verschijnt tweewekelijks. Hierin staan nieuwsberichten en tijdens het seizoen wedstrijdverslagen, het programma voor de komende weken en de Pupil van de Week. In het kader van de privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming mag VV Papendrecht u alleen benaderen met betrekking tot commerciële uitingen en activiteiten van derden, als u daar schriftelijk toestemming voor gegeven hebt. Door u te abonneren geeft u VV Papendrecht toestemming u de Weekbrief te mailen, waarin commerciële boodschappen als sponsorberichten en/of activiteiten van derden, als goede doelen of de voetbalschool, opgenomen kunnen zijn. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door u af te melden voor de Weekbrief.

Afmelden

Afmelden voor de Weekbrief

Weeknieuws

Tijdens het voetbalseizoen verschijnen mede dankzij de Communicatiecommissie in het Papendrechts Nieuwsblad artikelen over VV Papendrecht zoals het wedstrijdverslag van het eerste als dat gespeeld heeft. Daarnaast bevat het Papendrechts Nieuwsblad wekelijks een halve pagina met berichtgeving over onze sportclub. De pdf-files daarvan kunnen hieronder gedownload worden.

Papendrechts Nieuwsblad

2018:  Week 3  Week 4  Week 5  Week 6  Week 7