G-Voetbal

Iedereen doet mee!

Bij voetbalvereniging Papendrecht zijn we op zoek naar G-sporters die willen voetballen. Wij zijn een leuke voetbalclub en nemen G-voetbal zeer serieus. Begeleiders zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wil je sportief bezig zijn en nieuwe vrienden maken? Kom dan bij ons voetballen. Je bent van harte welkom bij de VV Papendrecht-familie.

Wat doen we?

We gaan met elkaar sporten door 1 keer per week te trainen en mee te doen aan de 7-tegen-7-competitie voor G-voetbal. Plezier is daarbij het belangrijkst, presteren komt later. We gaan uit van je kwaliteiten, niet van je beperkingen. Naast voetballen organiseert VV Papendrecht vele andere activiteiten. Daar mag je natuurlijk ook aan mee doen.

Voor wie?

Ben je een jongen of meisje van 14 jaar of ouder en heb je een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, meld je dan aan. Je kunt gratis een paar keer meetrainen. Onze trainers staan klaar voor jou!

Materiaal

Het enige wat je nodig hebt is een paar voetbalschoenen en kleding om te trainen. Voor een wedstrijdtenue, een trainingspak en prachtige velden zorgen wij.

Meer weten?

Neem contact op met de Commissie G-voetbal, die onder leiding staat van Wim Erkelens. Of kijk op de teampagina van VV Papendrecht G1.

Papendrecht G1 en staf 28-05-2016

Data

Trainingen op maandag van 19-20 uur.
Beker en competitie op zaterdag(morgen).

Schrijf je in!

Download:

Inschrijfformulier
Informatiebrochure

Kosten

De contributie bedraagt € 26,00 per kwartaal.

E-mail

g-voetbal@vvpapendrecht.nl