Contactinformatie

Het Slobbengors vanaf hoogte

Voetbalvereniging Papendrecht speelt op sportpark Slobbengors en beschikt over drie natuurgrasvelden, twee XtraGrass-velden, een pannaveld en een minipupillenveld.

Slobbengors

Aan de lange zijde van het hoofdveld staat een gebouw met daarin de bestuurskamer, de commissiekamer, een massagegelegenheid, opslagruimtes en in totaal 12 kleedkamers. Aan de andere lange zijde van het hoofdveld is de zittribune. Achter de doelen zijn staantribunes.
Op de velden 2 en 4 ligt Xtragrass dat voor 70% uit kunstgras en voor 30% uit natuurlijk gras bestaat. Op die velden wordt zowel getraind als wedstrijden gespeeld. Behalve bij veld 3 staan om alle velden lichtinstallaties.
Bij binnenkomst bij Papendrecht staat links de kantine.

De KNVB staat vanwege veiligheidsredenen de verkoop en het gebruik van alcohol langs de lijn niet toe. In de kantine en op het terras mag wel alcohol worden verkocht en genuttigd. Tijdens wedstrijden van het eerste worden alle frisdranken en alcoholhoudende dranken in plastic bekers geschonken. Op de naleving van deze regels wordt door stewards van onze sportclub toegezien.

Roken wordt door de overheid in alle sportaccommodaties niet meer toegestaan. Vanaf 2021 is ons sportcomplex rookvrij. Tot die tijd geldt het volgende:

 • Tijdens jeugdwedstrijden mag, buiten de vastgestelde rookplekken, tot 14.30 uur niet meer op de accommodatie van VV Papendrecht worden gerookt.
 • Twee herkenbare rookplekken zullen worden ingericht, gesitueerd aan de achterzijde (kant fietsenstalling) van de kantine en de achterzijde (dijkzijde) van het verenigingsgebouw.
 • De tribune van het hoofdveld is volledig rookvrij.
 • Tijdens trainingen van jeugdteams mag langs de velden niet meer worden gerookt.

Naast voetbalvereniging Papendrecht zijn nog enkele verenigingen op het sportpark gehuisvest.

Sinds 1938 is het Slobbengors de thuishaven van voetbalvereniging Papendrecht. Daarvóór moest liefst driemaal verhuisd worden.  Lees Meer »

Volg ons

 • Voetbalvereniging Papendrecht
 • Postbus 100,  3350 AC  Papendrecht
 • Anthony Fokkerweg 3,  3351 NL  Papendrecht
  (voorheen Industrieweg 3)
 • Telefoonnummer algemeen:
  +31 (0)78 6 15 01 06