Contactinformatie

Het Slobbengors vanaf hoogte

Voetbalvereniging Papendrecht speelt op sportpark Slobbengors en beschikt over een kunstgrasveld, twee natuurgrasvelden, twee hybridevelden, een pannaveld en een minipupillenveld.

Slobbengors

Aan de lange zijde van het hoofdveld staat een gebouw met daarin de bestuurskamer, de commissiekamer, een massagegelegenheid, opslagruimtes en in totaal 12 kleedkamers. Aan de andere lange zijde van het hoofdveld is de zittribune. Achter de doelen zijn staantribunes.
Op de velden 2 en 4 ligt XtraGrass dat voor 70% uit kunstgras en voor 30% uit natuurlijk gras bestaat. Net als op veld 3, waar kunstgras op ligt, worden die velden gebruikt voor zowel trainingen als het spelen van wedstrijden. Alle velden beschikken over een lichtinstallatie.
Bij binnenkomst bij Papendrecht staat links de kantine.

De KNVB staat vanwege veiligheidsredenen de verkoop en het gebruik van alcohol langs de lijn niet toe. In de kantine en op het terras mag wel alcohol worden verkocht en genuttigd. Tijdens wedstrijden van het eerste worden alle frisdranken en alcoholhoudende dranken in plastic bekers geschonken. Op de naleving van deze regels wordt door stewards van onze sportclub toegezien. Verder is ons sportcomplex rookvrij.

Naast voetbalvereniging Papendrecht zijn nog enkele verenigingen op het sportpark gehuisvest.

Sinds 1938 is het Slobbengors de thuishaven van voetbalvereniging Papendrecht. Daarvóór moest liefst driemaal verhuisd worden.  Lees Meer »

Volg ons

  • Voetbalvereniging Papendrecht
  • Postbus 100,  3350 AC  Papendrecht
  • Anthony Fokkerweg 3,  3351 NL  Papendrecht
  • Telefoonnummer algemeen:
    +31 (0)78 6 15 01 06