De Club

Bij VV Papendrecht wordt op zaterdag gespeeld door senioren, heren en dames, en door de jeugd. Op zondag wordt door enkele lagere seniorenelftallen op recreatief niveau gevoetbald.

VV Papendrecht is er trots op zich al jaren een erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) te mogen noemen. Hierdoor draagt VV Papendrecht haar steentje direct bij aan de vorming van gekwalificeerde arbeidskrachten en goed opgeleide vakmensen. Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren die een mbo-opleiding volgen, het vak in de praktijk. Onze club is erkend voor diverse opleidingen op verschillende niveaus, zowel op het gebied van Sport als op het gebied van Zorg en Welzijn.

 

Privacy & VOG

Voor VV Papendrecht is privacy een bijzonder belangrijk onderwerp. De club hanteert een VOG-beleid en heeft een vertrouwenspersoon.  Lees Meer »

Organisatie & Vacatures

De organisatie van de vereniging wordt gevormd door het bestuur en verschillende commissies.  Lees Meer »

Beleid & Documentatie

Papendrecht hecht aan het belang van een consistent beleid met een heldere visie, kernwaarden en aandacht voor normen en waarden. Op de website staan de nodige documenten.  Lees Meer »

Heden & Verleden

De vereniging bestaat ruim 100 jaar.  Lees Meer »

Lidmaatschap

Kom eens langs bij onze gezellige vereniging, gewoon om te kijken, de sfeer te proeven of deel te nemen aan één van onze vele activiteiten. Of kom bij ons voetballen en word lid.  Lees Meer »

Sponsoring

Binnen Voetbalvereniging Papendrecht zijn diverse vormen van sponsoring mogelijk.  Lees Meer »

Winkel & Tenue

Bij VV Papendrecht heeft elk jeugdteam de beschikking over een spelerstas met wedstrijdtenues. De club heeft een winkel.  Lees Meer »