De Club

Spelers kunnen bij VV Papendrecht terecht vanaf een leeftijd van 4 jaar. Bij Papendrecht wordt op zaterdag gespeeld door senioren, heren en dames, en door de jeugd. Op zondag wordt alleen door enkele lagere seniorenelftallen op recreatief niveau gevoetbald. Papendrecht speelt in het roodzwart , al is de precieze uitvoering van het tenue in de loop van de tijd nogal eens veranderd. VV Papendrecht heeft een degelijke organisatiestructuur en een duidelijk beleid.

VV Papendrecht is trots zich een erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) te mogen noemen! Hierdoor draagt VV Papendrecht haar steentje direct bij aan de vorming van gekwalificeerde arbeidskrachten om ervoor te zorgen dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn in de sportsector. Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding volgen, het vak in de praktijk. Onze club is erkend voor de opleidingen ‘Medewerker sport en recreatie’ en ‘Sport- en ‘bewegingsleider’  >>

 

Minipupillen Wieldrecht

 

Privacy

Voor VV Papendrecht is privacy een bijzonder belangrijk onderwerp.  Lees Meer »

Organisatie

De organisatie van de vereniging wordt gevormd door het bestuur en verschillende commissies.  Lees Meer »

Beleid

Papendrecht hecht aan het belang van een consistent beleid met een heldere visie, kernwaarden en aandacht voor normen en waarden.  Lees Meer »

Heden & verleden

De vereniging bestaat bijna 100 jaar.  Lees Meer »

Lid worden

Kom eens langs bij onze gezellige vereniging, gewoon om te kijken, de sfeer te proeven of deel te nemen aan één van onze vele activiteiten. Of kom bij ons voetballen en word lid.  Lees Meer »

Sponsoring

Binnen voetbalvereniging Papendrecht zijn diverse vormen van sponsoring mogelijk.  Lees Meer »

Documentatie

Op de website staan de nodige documenten.  Lees Meer »