Voetbal

Voor onze leden is het allerbelangrijkste dat zij plezier beleven aan het spelen van voetbal, tijdens trainingen en wedstrijden. Buiten de competitie spelen jeugdteams oefenwedstrijden en nemen zij deel aan toernooien.  Lees Meer »

VV Papendrecht biedt een goede voetbalopleiding. Diverse (voormalige) jeugdspelers komen uit voor de KNVB of voor een profclub, iets waar de vereniging trots op is. De bekendste is zonder meer Bobby Petta, die onder meer speelde voor Feyenoord, RKC Waalwijk, Celtic, Ipswich Town en Fulham. Hij werd meermaals opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal.

VV Papendrecht hecht er belang aan dat voetballers de spelregels goed kennen. Hiervoor worden cursussen belegd. De spelregels zijn hier te downloaden >>

E1kampioen2013

Teams

Bij de senioren heren wordt zowel op zaterdag als op zondag gevoetbald. De jeugd en dames spelen uitsluitend op zaterdag.  Lees Meer »

Programma

Het wedstrijdprogramma van alle ploegen voor de komende weken.  Lees Meer »

Uitslagen

De laatste uitslagen van de wedstrijden van alle Papendrecht-teams.  Lees Meer »

Trainingen

Voor alle groepen worden trainingen georganiseerd onder leiding van enthousiaste trainers. De minipupillen trainen op woensdag aan het eind middag. De jongste jeugdleden trainen aan het begin van de avond, de oudere jeugd en senioren later op de avond.  Lees Meer »

Afgelastingen

Indien noodzakelijk worden velden gekeurd door een KNVB-official. Als wedstrijden of trainingen zijn afgelast, wordt dit zo snel mogelijk gemeld.  Lees Meer »

Jeugd & Toernooien

VV Papendrecht heeft een florerende jeugdafdeling met zowel junioren, pupillen als minipupillen. Bij onze club zijn zowel jongens als meisjes actief. Aan het eind van het seizoen komen de meeste jeugdploegen uit op toernooien.  Lees Meer »

G-Voetbal

VV Papendrecht is in 2016 gestart met G-voetbal.  Lees Meer »