Sponsoring bij VV Papendrecht

Waarom VV Papendrecht? De succesvolle combinatie van top- en breedtesport, de gezellige sfeer, het ruim opgezette en groene sportpark, de aantrekkelijkheid van het ledenbestand en bezoekers, de gezonde financiële positie en de goede prestaties van Papendrecht 1 en veel andere teams, maken dat VV Papendrecht een aansprekende positie heeft voor haar bestaande en potentiële sponsoren.

Sponsor worden

VV Papendrecht is een club die prestatie maar ook de maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Denk hierbij aan het G-voetbal, de aandacht voor Duchenne Parent Project, vermeld op alle shirts in het JeugdKledingPlan, de Westfalia-Voetbaldagen en de grote aandacht voor het meisjes- en vrouwenvoetbal. Daarom is onze club de perfecte partner voor bedrijven die méér willen doen dan alleen sponsoren. 

Sponsoren is bij ons: samenwerken met onze club en onze leden. Kortom: VV Papendrecht is een club met Historie en Toekomst, die staat voor traditie, toekomst, diversiteit, prestatie en kwaliteit. De moeite waard om de naam van uw bedrijf aan onze prachtige club te verbinden!

Wat bieden wij u nog meer?

Naamsbekendheid. Weet u hoeveel mensen het Slobbengors wekelijks bezoeken en wat voor bereik dit aan uw bedrijf geeft? En hoe vaak onze prachtige website wordt bezocht? Bovendien kunt u ook nog eens lid worden van onze vernieuwde BusinessClub waarin u andere ondernemers ontmoet. Bij nieuw afgesloten sponsorovereenkomsten maken wij ook nog eens EXTRA RECLAME op onze website, in de Weekbrief, op Facebook, op Twitter en middels publicaties in lokale media. Wij hebben diverse mogelijkheden van sponsoring; van reclameborden en -zeilen tot aan uw bedrijfsnaam verbinden aan speciale projecten of jeugdevenementen. 

Op de korte termijn zoeken wij:

  • Uitbreiding van het Kledingplan voor de jeugdleiders en jeugdtrainers. U ondersteunt dan tegelijkertijd ons goede doel Duchenne Parent Project.
  • Reclameborden hoofdveld.
  • Hoofdsponsor jeugdtoernooien. 

Vrienden van VV Papendrecht

Als particulier of als familie, gezin of voetbalploeg kunt u lid worden van de Vrienden van VV Papendrecht  >>

Contact

Neem contact op met de Sponsorcommissie die bestaat uit Teus Baars, Erwin Schuil en Roland Moesman. Wij maken graag voor u een sponsorpakket op maat, waarin uw wensen worden opgenomen. U kunt ons ook mailen: sponsor@vvpapendrecht.nl.

Hoofdsponsor

 

Sponsorcommissie


Van links naar rechts: Teus Baars, Hans Jonker (voorzitter van VV Papendrecht), Erwin Schuil en Roland Moesman