Organisatie

De organisatie van de vereniging wordt gevormd door het bestuur en verschillende commissies. Daarbij zijn de technische staf, die met behulp van vele vrijwilligers het technisch hart van de vereniging vormen, de werkploeg die onze accommodatie in topvorm houdt en alle overige vrijwilligers die een bijdrage leveren aan onze club, de mensen die ervoor zorgen dat al onze leden hun favoriete sport kunnen beoefenen.

Het bestuur bestaat momenteel uit 6 mensen.  LEES MEER  >>

De voetbalvereniging Papendrecht heeft diverse commissies.

Bestuur Business Club VV Papendrecht  >>

SubsidiecommissieDieter HasenbeinLid
Mathilde SchramLid

Technische staf

De sportclub kent een uitgebreide technische staf.

Enkele belangrijke functies worden door de volgende mensen ingevuld:

Hoofdtrainer ZaterdagJohan Sturrus
  Hoofdtrainer VrouwenEimerd van de Griend
  Keeperstrainer jeugdRichard Lokenberg
  Verzorger JeugdThea Vuurens

De werkploeg

De werkploeg zorgt ervoor dat de accommodatie altijd netjes en in topvorm is.  De werkploeg, onder leiding van coördinator Wim van Pelt en voorzitter Hans Jonker, is een enthousiaste groep met mensen die niet alleen handig zijn, maar ook een VV Papendrecht-hart hebben. Het gehele jaar door worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de accommodatie. Hebt u ook interesse om mee te helpen, neem dan contact op met de Vrijwilligerscommissie, e-mail: vrijwilligers@vvpapendrecht.nl.

Vacatures

VV Papendrecht wordt draaiende gehouden door vrijwilligers en kan voortdurend mensen gebruiken. Zo zijn nieuwe commissieleden, kantinemedewerkers, begeleiders van jeugdteams, (assistent-)scheidsrechters en medewerkers voor de onderhouds- en schoonmaakploeg altijd welkom. Mocht u geïnteresseerd zijn, meldt u zich dan bij de Vrijwilligerscommissie.

Op het moment staan bij VV Papendrecht, naast bovengenoemde functies, de volgende functies open:

Orgaan / Team
       Functie
AccommodatieTerrein- en materiaalbeheerder
JO7 t/m JO10Spelbegeleiders
Fundamentfase (JO8-JO11)Hoofdtrainer Fundament  >>
JeugdwedstrijdenPrepareren van doelen tijdens wedstrijddagen
Technisch JeugdkaderTechnisch coördinator JO13/12

Voor de functie van jeugdtrainer kunt u contact opnemen met Hoofd Jeugdopleidingen Dennis Zaal (hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl) of jeugdvoorzitter Rick Croese (jeugdvoorzitter@vvpapendrecht.nl). Voor een andere functie bij de jeugd kunt u mailen naar: jeugd@vvpapendrecht.nl. Voor de overige functies kunt u contact opnemen met secretaris Edwin Schreurs: secretaris@vvpapendrecht.nl.

Tevens staan vaak op de Vrijwilligersvacaturebank Papendrecht enkele openstaande functies uitgebreid beschreven.