Verslagen/Nieuws JO10-3

Nieuw team JO10-3 (26-01-2019)

Het ledental van voetbalvereniging Papendrecht blijft maar stijgen. In de winterstop zijn er zoveel jeugdspelers bijgekomen, dat we een nieuw team hebben kunnen inschrijven: JO10-3. Nooit eerder had onze club drie ploegen bij de JO10. JO10-3 bestaat uit Jelle, Denley, Brian, Nabil, Jasmin, Rishano, Amin, Julian, Mels, Erren en Jayson. Leeftijdsco√∂rdinator Joyce Janssen heeft enkele ouders bereid gevonden de groep te begeleiden. Michel Bezemer en Ramon van den Dungen zijn de trainers. Francis Mostert is de leider. JO10-3 traint op dinsdag en donderdag van 18.00 tot 19.00 uur op veld 5 en wordt, net als alle ploegen van de JO10 en JO11, gesponsord door CLB Loodgieters en Installatiebedrijf. De eerste wedstrijd van Papendrecht JO10-3 is op zaterdag 9 februari. Om 10.30 uur staat op sportpark ’t Hulster in Buren de aftrap gepland tegen Buren JO10-2. Een week later is de eerste thuiswedstrijd tegen SVW JO10-1.

VV Papendrecht heeft volop ruimte voor nieuwe leden. Voor iedereen bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend een paar keer mee te trainen. Kom eens langs of neem contact met ons op, bijvoorbeeld per e-mail:

Secretariaat: secretaris@vvpapendrecht.nl.
Jeugdzaken: jeugd@vvpapendrecht.nl.