Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van Papendrecht 1 voor de competitie wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel bij te wonen. Op de middenstip, vlak voor het begin van de wedstrijd, gaat de Pupil van de Week op de foto met de scheidsrechter en de beide aanvoerders. Tijdens de wedstrijd zit hij of zij in de dug-out naast de wisselspelers. In de rust en na de wedstrijd is de Pupil van de Week te gast in de Bestuurskamer. Als afsluiting krijgt hij of zij de ‘Pupil-van-de-Week-bal’ overhandigd met daarop de handtekeningen van alle spelers van ons eerste elftal.

De tweede Pupil van de Week van dit seizoen is JayJay van ’t Geloof. Hij is 8 jaar en speelt in JO9-1. Jayjay speelt het liefst achterin. “Ik ben lekker snel en kan goed verdedigen”, legt hij uit. “Ik ga ook wel eens naar voren. Ik kan goed koppen en heb al een paar keer gescoord met mijn hoofd”. De leerling van De Viermaster wordt getraind door Samir Acharrat en Marcio Barbosa Viera. De beste truc van de rechtsbenige speler is ‘Rond de wereld’.

Jayjay wil graag profvoetballer worden bij Feyenoord. “Mijn oom Randy heeft heel lang bij Feyenoord gespeeld”, vertelt hij trots. Zijn favoriete voetballer is Lionel Messi. Jayjay, die nog twee voetballende broers heeft, weet precies wat hij gaat doen als hij de aftrap mag nemen bij de wedstrijd van het eerste. “Ik ga de bal in de kruising schieten”, zegt hij met een brede lach. Hij denkt dat Papendrecht de wedstrijd met 2-1 gaat winnen. Wij wensen hem veel plezier bij de wedstrijd Papendrecht – NOAD’32.