Pupil van de week

Bij elke thuiswedstrijd van Papendrecht 1 voor de competitie wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel bij te wonen. Op de middenstip, vlak voor het begin van de wedstrijd, gaat de Pupil van de Week op de foto met de scheidsrechter en de beide aanvoerders. Tijdens de wedstrijd zit hij of zij in de dug-out naast de wisselspelers. In de rust en na de wedstrijd is de Pupil van de Week te gast in de bestuurskamer. Als afsluiting krijgt hij of zij de ‘Pupil-van-de-Week-bal’ overhandigd met daarop de handtekeningen van alle spelers van ons eerste elftal.

Aymene Abed is aanstaande zaterdag de Pupil van de Week. Aymene is 8 jaar oud en speler van JO9-1. Dat Aymene een echte voetballer is, blijkt wel uit het feit, dat hij al met de tegenstander van volgende week bezig is. Nieuw Lekkerland wordt zijn volgende tegenstander. De leerling van De Viermaster speelt bij voorkeur in de aanval. “Ik speel het liefst voorin, dan kan ik lekker scoren”, zegt hij. De rechtsbenige speler heeft dit seizoen alweer menig doelpunt gemaakt. De favoriete voetbaltruc van Aymene is de Flip-Flap. “Het is al een keer gelukt in een wedstrijd”, vertelt hij trots. Aymene, die nog een broer en een zusje heeft, wil later graag profvoetballer worden. Lionel Messi is zijn grote voorbeeld en Barcelona zijn favoriete club. Wij wensen Aymene veel plezier bij de wedstrijd Papendrecht – WNC, hopen dat hij vaak mag juichen op de spelersbank en dat hij de punten mee naar huis mag nemen.