Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van Papendrecht 1 voor de competitie wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel bij te wonen. Op de middenstip, vlak voor het begin van de wedstrijd, gaat de Pupil van de Week op de foto met de scheidsrechter en de beide aanvoerders. Tijdens de wedstrijd zit hij of zij in de dug-out naast de wisselspelers. In de rust en na de wedstrijd is de Pupil van de Week te gast in de Bestuurskamer. Als afsluiting krijgt hij of zij de ‘Pupil-van-de-Week-bal’ overhandigd met daarop de handtekeningen van alle spelers van ons eerste elftal.

Jaimie-Lynn Eerhart is de laatste Pupil van de Week van 2018. Jaimie-Lynn is 8 jaar oud en speelt in JO9-3. De leerling van de Koningin Beatrixschool is dit jaar begonnen met voetballen en speelt in de spits. “Ik heb in de verdediging gespeeld, maar dat vind ik een beetje saai”. De rechtsbenige speelster heeft op de dag van het interview twee keer gescoord en met 18-1 gewonnen. Zij wordt getraind door haar vader Raymond Eerhart. “Hij geeft leuke trainingen”, zegt ze lachend.

Jaime-Lynn vindt winnen en scoren het leukste aan voetballen. “Ik wil profvoetbalster worden”, antwoordt ze op de vraag, wat ze later wil worden. Haar favoriete speler is haar ploeggenoot Anne. Haar favoriete club is Ajax. “Mijn vader zegt, dat ik voor Feyenoord moet zijn, maar ik ben voor Ajax”. Jaimie-Lynn, die twee zusjes heeft, denkt dat Papendrecht met 2-0 gaat winnen van Drechtstreek. We hopen, dat ze gelijk krijgt en wensen haar veel plezier tijdens de dorpsderby Papendrecht – Drechtstreek.