Pupil van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van Papendrecht 1 voor de competitie wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel bij te wonen. Op de middenstip, vlak voor het begin van de wedstrijd, gaat de Pupil van de Week op de foto met de scheidsrechter en beide aanvoerders. Tijdens de wedstrijd zit hij of zij in de dug-out naast de wisselspelers. In de rust en na de wedstrijd is de Pupil van de Week te gast in de bestuurskamer. Als afsluiting krijgt hij of zij de ‘Pupil-van-de-Week-bal’ overhandigd met daarop de handtekeningen van alle spelers van ons eerste elftal.

Mick Gunther is aanstaande zaterdag de Pupil van de Week. Mick is 8 jaar en speler van JO9-1. De leerling van De Viermaster laat zien, dat hij aandacht heeft voor zijn presentatie. Voor de foto is zijn tenue tiptop in orde en zitten zijn haren helemaal goed. Mick speelt het liefst voorin. “Dat is mijn positie, ik ben dat gewend.” De rechtsbenige aanvaller heeft als favoriete truc de schaar. “Ik gebruik die weleens in de wedstrijd, het lukt niet altijd hoor.” Zijn grote voorbeeld Steven Berghuis doet ook regelmatig de schaar. Het is niet verwonderlijk, dat zijn favoriete club Feyenoord is. Mick, die nog twee grote zussen heeft, wil later dj worden. “Ik ben weleens dj bij mijn vader op de zaak”. Zijn voorspelling voor de wedstrijd Papendrecht – Heerjansdam is een 3-2 overwinning voor Papendrecht. Laten we het hopen. Dan hebben we drie punten en een doelpuntrijke wedstrijd. Wij wensen Mick zaterdag veel plezier.