Pupil van de week

Bij elke thuiswedstrijd van Papendrecht 1 voor de competitie wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel bij te wonen. Op de middenstip, vlak voor het begin van de wedstrijd, gaat de Pupil van de Week op de foto met de scheidsrechter en de beide aanvoerders. Tijdens de wedstrijd zit hij of zij in de dug-out naast de wisselspelers. In de rust en na de wedstrijd is de Pupil van de Week te gast in de bestuurskamer. Als afsluiting krijgt hij of zij de ‘Pupil-van-de-Week-bal’ overhandigd met daarop de handtekeningen van alle spelers van ons eerste elftal.

De eerste Pupil van de Week van het voorjaar van 2019 is Elijah van der Want. Elijah is 8 jaar en speelt in JO9-1. De aanvaller, die vooral in de spits speelt, is rechtsbenig. “Ik kan ook links, daar train ik met mijn vader op.” Hij wordt getraind door Samir Acharrat en Marcio Barboso Viera. Zijn beste trucs in het veld zijn de schaar en de overstap. Hij vindt eigen alles aan voetbal leuk. Hij is heel de dag bezig met voetbal. Op zondag is Elijah ook nog actief op de voetbalschool van QSM. Zijn favoriete speler is Antoine Griezmann en zijn favoriete club is Ajax. Elijah wil graag profvoetballer worden of rapper. Een rappende voetballer behoort ook nog tot de mogelijkheden. Elijah, die nog een zusje en een broer heeft, denkt dat Papendrecht aanstaande zaterdag met 3-0 van EBOH gaat winnen. We hopen, dat hij gelijk krijgt en wensen hem veel plezier tijdens de wedstrijd.