Koop een Superlot van de Grote Clubactie

Sinds enige tijd zijn onze jeugdleden bezig met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Dit gaat fantastisch: de eerste paar honderd loten zijn al verkocht. Om de Grote Clubactie een extra boost te geven, gaan we nu ook SUPERLOTEN inzetten. Het Superlot is een manier om de inkomsten voor VV Papendrecht te vergroten. Het heeft namelijk een verkoopwaarde van € 150 waarvan ook weer 80 % oftewel € 120 naar de club gaat.

Speciaal voor de Superloten is er een aparte trekking. Ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs van € 5.000 voor de club. Met de aanschaf van een Superlot geeft de koper de club dus kans op deze superprijs; een enorm sympathiek gebaar. Maar voor de koper zelf is het Superlot ook interessant. Hij of zij ontvangt namelijk vijftig reguliere loten waarmee de winkansen op prijzen van de Grote Clubactie aanzienlijk vergroot worden. Een Superlot is ook geschikt als minisponsoring, ideaal voor een bedrijf of seniorenteam dat de club wil steunen. Als bedrijf kunt u de 50 loten uiteraard ook cadeau doen aan personeel, klanten of relaties.
U kunt een Superlot kopen via deze link >>

Indien gewenst kunt u aangeven het Superlot te kopen via een jeugdlid door zijn of haar voornaam in te vullen.

De bestuursleden hebben gezamenlijk het eerste SUPERLOT gekocht. Wie volgt?

U kunt uiteraard ook nog steeds een gewoon lot kopen  >>