Terug
Druk bezocht feest met dj’s

Wat was zaterdag 13 april een prachtige dag. Het weer was geweldig. De zon scheen, het was druk op ons sportpark en de buitenbar was open. Wat hadden we ons nog meer te wensen. Dat het eerste zou winnen van RV&AV Sparta. En dat deden ons mannen. Ze wonnen de pot met 4-2 van de amateurs van Sparta. Een mooier begin van een 3e helft kan je niet hebben.

Om half 5 begon het feest. Wat bleef het lang mooi weer. Iedereen genoot daar enorm van met op de achtergrond DJ Eye-Catcher. Om 18.45 uur kwamen DJ Rob & MC Joe. De kantine stroomde vol en iedereen ging uit zijn dak. Uiteindelijk gingen de laatsten om 22.00 naar huis. We willen iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan het uiterst geslaagde en druk bezochte feest en niet in het minst Nexus Contructions, Scheepsreparatie Gebr. Matena BV., Eteha Slangtechniek en Van ’t Geloof Kalkzandsteen lijmwerken voor de sponsoring.

DJ Rob & MC Joe komen terug maar wanneer, dat verklappen we nog niet. Dus houd onze mediakanalen in de gaten. Wel kunnen we vertellen dat we op 25 mei nog een groot feest geven. Dan komt Mr. Legendary, de dj bekend van onze foute party, naar ons sportpark. Hij komt er een gezellig, zomers feestje van maken. Maak je klaar voor een soort zomercarnaval, lekker tropisch en heerlijke zomerse liedjes.