Terug

Sponsorcommissie

Onze voetbalvereniging heeft een Sponsorcommissie die voor sponsoring bij VV Papendrecht zorgt en de contacten met onze sponsoren onderhoudt. Daarnaast heeft de Sponsorcommissie als doelstelling de brug te zijn tussen het (regionale) bedrijfsleven en VV Papendrecht.

 

Teus Baars is een echte duizendpoot. De hoofdsponsor van de club was voorzitter van de Sponsorcommissie, lid van de Technische Commissie, bestuurslid, voetballer en sponsor van het befaamde Zaterdag 7 en is tegenwoordig speler van Zondag 3. Tussendoor weet Teus ook nog eens als eigenaar van NOSUCH Group zijn bedrijf te runnen.

 

Erwin Schuil is een kind van de club. Naast voormalig voetballer van Zaterdag 7 is hij samen met Marco Kluver van Drechtstreek initiatiefnemer van Papendrecht Legends, het 7×7-voetbal voor 35-plussers. Erwin is Bestuurslid Commerciële Zaken en Communicatie.

 

 

Met zijn jarenlange ervaring als verkoopdirecteur kent Roland het klappen van de zweep. Net als Erwin ook al sinds zijn jonge jaren voetballend voor de club èn was ook een vaste waarde van Zaterdag 7. Maakte wel meer speelminuten dan Erwin en was ook regelmatig aanvoerder.

Ook Hans Jonker is op het Slobbengors opgegroeid. Hij heeft weliswaar officieel geen zitting meer in de Sponsorcommissie omdat het niet meer te combineren is met zijn voorzittersfunctie en zijn twee voetballende kinderen, maar Hans is nog wel steeds betrokken. Zo is hij met zijn eigen bedrijf TriCasa Vastgoed Beheer sponsor van VV Papendrecht.

 

Het werven en onderhouden van sponsors is voor een club natuurlijk van levensbelang. Zo ook voor VV Papendrecht. Om onze huidige en toekomstige sponsoren zo goed mogelijk te kunnen bedienen is de Sponsorcommissie op zoek naar uitbreiding, bij voorkeur met een ondernemer met een netwerk in het (Papendrechtse) bedrijfsleven. Maar uiteraard kunnen ook andere enthousiaste vrijwilligers zich opgeven! Als u interesse heeft, kunt u terecht bij Erwin Schuil. Of mailt u ons op: sponsor@vvpapendrecht.nl.