Terug

Sponsorcommissie

Onze voetbalvereniging heeft een Sponsorcommissie die voor sponsoring bij VV Papendrecht zorgt en de contacten met onze sponsoren onderhoudt. Daarnaast heeft de Sponsorcommissie als doelstelling de brug te zijn tussen het (regionale) bedrijfsleven en VV Papendrecht.

 

Teus Baars is een echte duizendpoot. De hoofdsponsor van de club was voorzitter van de Sponsorcommissie, lid van de Technische Commissie, bestuurslid, voetballer en sponsor van het befaamde Zaterdag 7 en is tegenwoordig speler van Zondag 4. Tussendoor weet Teus ook nog eens als eigenaar van NOSUCH Group zijn bedrijf te runnen.

 

Hans Jonker is op het Slobbengors opgegroeid. Hij heeft weliswaar officieel geen zitting meer in de Sponsorcommissie omdat het moeilijk te combineren is met zijn voorzittersfunctie maar Hans is nog wel steeds betrokken. Zo is hij met zijn eigen bedrijf TriCasa Vastgoed Beheer sponsor van VV Papendrecht.

 

Het werven en onderhouden van sponsors is voor een club natuurlijk van levensbelang. Zo ook voor VV Papendrecht. Om onze huidige en toekomstige sponsoren zo goed mogelijk te kunnen bedienen is de Sponsorcommissie op zoek naar uitbreiding, bij voorkeur met een ondernemer met een netwerk in het (Papendrechtse) bedrijfsleven. Maar uiteraard kunnen ook andere enthousiaste vrijwilligers zich opgeven! Als u interesse heeft, kunt u terecht bij Erwin Schuil. Of mailt u ons op: sponsor@vvpapendrecht.nl.