Terug

Communicatiecommissie

De Communicatiecommissie houdt zich bezig met de communicatie binnen VV Papendrecht en naar buiten toe. De commissie telt vier leden, namelijk Edwin (voorzitter), Dick, Jan Willem en Guillaume.

De Communicatiecommissie zorgt voor diverse soorten berichtgeving die betrekking hebben op de club, als nieuwsfeiten, verslaggeving van wedstrijden van het eerste alsmede van allerlei activiteiten als de Algemene Ledenvergadering, de Nieuwjaarsreceptie, de Slotdag en dergelijke. Verder verzorgt de commissie fotoreportages en interviews met clubmensen. Tijdens de voetbalperiode komt nieuws over VV Papendrecht aan bod in diverse lokale media. Ongeveer elke twee weken wordt de Weekbrief uitgegeven, ook tijdens de zomer- en winterstop, waarop u zich kunt abonneren via de website  >>

Om te achterhalen wat zich afspeelt binnen de club werken de leden van de Communicatiecommissie samen met andere commissies en het bestuur of hebben daar zelfs zitting in. Tevens zijn ze betrokken bij de nodige activiteiten. Het streven is om voor het grote publiek minstens 2 keer per jaar een publicatie uit te geven als de Nieuwsbrief, de presentatiegids De Rode V en/of de VV Papendrecht-Voetbalkrant die door heel Papendrecht verspreid wordt. Op de genoemde publicaties kunt u zich eveneens abonneren via de website  >>

Tot slot zorgt de Communicatiecommissie ervoor, dat sociale media als de website en Facebook-pagina actueel zijn en wordt ook van Twitter en Instagram gebruik gemaakt. Kortom, we doen best vrij veel, maar we kunnen het niet alleen. We zijn vrijwilligers en geen journalisten en kunnen echt niet elk evenement bijwonen en daar verslag van doen. We doen daarom een beroep op jullie om ons van nieuws te voorzien, dat we kunnen gebruiken voor onze mediakanalen. De berichtgeving dient uiteraard wel te voldoen aan de privacywet, ons Privacyreglement en onze Privacyverklaring.

Heb je leuke foto’s, een wedstrijdverslag, nieuwsfeit of andere wetenswaardigheid, stuur dat naar ons op. Of schrijf een stuk over je ploeg in het kader van het Team van de Week. Dat komt met teamfoto op de website, op Facebook, in de Weekbrief en in diverse lokale media.

Hebt u iets voor de mediakanalen van VV Papendrecht of wilt u zich bij ons aansluiten, neem dan per e-mail contact op:

websitevoetbal@vvpapendrecht.nl.