Bijdragen gevraagd voor Jubileumboek

Onder leiding van Niels van Heteren van de Jubileumcommissie wordt met andere enthousiaste leden als Peter Michielse en Jeroen Lasschuit hard gewerkt aan het Jubileumboek voor het 100-jarig bestaan van VV Papendrecht. Wij zijn hier druk mee bezig, maar beseffen, dat wij geen 100 jaar in een boek kunnen proppen. Ook kunnen wij helaas niet iedereen langsgaan om naar zijn of haar anekdotes en verhalen te luisteren, al wordt dit wel zoveel mogelijk geprobeerd. Daarom doen we hierbij de volgende oproep.

Als u een verhaal, relaas, persoonlijke ervaring of herinnering hebt, zowel grappig, leuk, verdrietig, heldhaftig, geweldig of ook maar een ervaring, bij iets wat u nog steeds bijstaat, laat dit dan weten aan de Jubileumcommissie. Stuur deze zo volledig mogelijk geformuleerd op. Graag ook uw contactgegevens erbij vermeld. E-mail: jubileum@vvpapendrecht.nl.

Alle opgestuurde bijdragen zullen doorgelezen worden. Eventueel wordt contact met u opgenomen en wellicht komt deze gebeurtenis, anekdote of memorie in het jubileumboek. Uiteraard met uw naam vermeld. Of niet, als dat uw voorkeur is. Dus lever uw inbreng aan en help ons een geweldig Jubileumboek voor het 100-jarige bestaan van onze vereniging te schrijven.

Niels van Heteren
Jubileumcommissie