3 Rivieren Cup

Sinds 2018 wordt in de laatste week van het jaar in Sportcentrum Papendrecht gevoetbald om de 3 Rivieren Cup. Het gratis toegankelijke zaalvoetbaltoernooi wordt georganiseerd door zaalvoetbalvereniging ZVV Eteha en VV Papendrecht. In de editie van 2019 streden Drechtstreek, De Zwerver, De Alblas, Wieldrecht, Groote Lindt en gastheer Papendrecht om de eer en de felbegeerde bokaal. In de onderlinge competitie was Wieldrecht de sterkste, voor Groote Lindt. Daarmee werd Wieldrecht de opvolger van Papendrecht, dat de eerste editie winnend wist af te sluiten.

Het is de bedoeling het zaalvoetbaltoernooi met regioclubs, dat mede mogelijk gemaakt wordt door hoofdsponsor Eteha Slangtechniek, tot een jaarlijkse traditie te maken. Gezien de publieke belangstelling en de sfeer in de sporthal moet dat geen probleem zijn.