Rabo Clubkasrun

De coöperatieve gedachte van Rabobank is dat je samen meer bereikt dan alleen. Rabobank Drechtsteden wil haar betrokkenheid bij de plaatselijke gemeenschap laten zien en laten ervaren. Via sponsoring, bijvoorbeeld op het gebied van sport, ondersteunt de bank lokale verenigingen en organisaties. De bank sponsort activiteiten, evenementen en projecten waarbij mensen elkaar ontmoeten en met elkaar samenwerken. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat verenigingen en organisaties blijven voortbestaan of zelfs verbeteren.

Elk jaar vindt in april op sportpark Oostpolder de Rabo ClubkasRun plaats. De organisatie is in handen van Atletiekvereniging Passaat en Korfbalvereniging PKC. Iedereen die deelneemt, kan geld verdienen voor de verenigingskas. Het aantal gelopen rondes wordt beloond met € 1,50 per persoon, met een maximum van € 3,- voor de jeugd tot 15 jaar en € 6,- voor de oudere deelnemers. Het is een echte feestdag, op en rond de atletiekbaan van AV Passaat is het een en al gezelligheid. Doe mee en verdien een extraatje voor de clubkas!