Webmyday steekt Zaterdag 2 in het nieuw

Sinds de versoepelingen van maart kunnen jongeren tot 27 jaar weer in teamverband trainen en in clubverband wedstrijden spelen. Sponsor Ronald van der Veere heeft dit aangegrepen om VV Papendrecht 2, de ploeg waar hij zelf deel van uitmaakt, in het nieuw te steken. Dankzij Webmyday heeft het tweede selectieteam schitterende nieuwe tenues en inloopkleding.

Webmyday werkt vanuit het hoofdkantoor in Dordrecht dagelijks voor 200 klanten aan online optimalisatie. Op welk platform een klant ook wil opvallen. Webmyday vindt persoonlijke service op hoog niveau heel belangrijk en onderscheidt zich van concurrenten door gebruiksvriendelijke oplossingen en persoonlijk contact. Elke klant heeft een vaste contactpersoon die gewoon gebeld of gemaild kan worden, snel reageert, in gemakkelijke taal spreekt en op locatie wil langskomen om zaken op te lossen. Geprobeerd wordt alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten zodat problemen minder vaak voorkomen. Deze kwaliteit zorgt voor veiligheid en zekerheid. Voor VV Papendrecht heeft het bedrijf onze webwinkel gebouwd. Tevens is het onze hostingprovider.

VV Papendrecht bedankt Webmyday voor de prachtige, nieuwe kledij van Zaterdag 2.