Word lid en krijg gratis een trainingsset van Quick

Het seizoen 2022-2023 is begonnen. Wil jij ook lekker voetballen? Word dan lid van de mooiste club van Papendrecht en ontvang gratis een trainingsset van onze teamwearpartner Quick. Voetbalvereniging Papendrecht heeft veel te bieden. Buiten een grote jeugdafdeling is de afdeling voor dames en meisjes een snelgroeiende tak. Tevens heeft VV Papendrecht de nodige gemengde jeugdploegen. Voor iedereen bestaan mogelijkheden om te voetballen op verschillende niveaus, zowel prestatief als recreatief. De club heeft veteranenelftallen, O23-ploegen en een G-team. Daarnaast wordt er regelmatig 7×7 gevoetbald en zijn er Powervrouwen actief die het heerlijk vinden om in trainingsvorm wekelijks tegen een balletje te trappen. Sportpark Slobbengors beschikt over vijf voetbalvelden, een pannaveld en voor de allerkleinsten een speciaal minipupillenveld.

Maar het is niet alleen voetbal. Zo worden allerlei evenementen georganiseerd als themafeesten, tentenkampen, groepsweekenden, barbecue- en gourmeteavonden, sport-, spel- en doedagen en nog veel meer. VV Papendrecht is dus een club die bruist van de activiteiten. Kom eens langs voor een gratis proeftraining. Je bent altijd welkom. Of neem contact met ons op, bijvoorbeeld per e-mail:

Secretariaat: secretaris@vvpapendrecht.nl.
Jeugdzaken: jeugd@vvpapendrecht.nl.
Lid worden: ledenadministratie@vvpapendrecht.nl.

Meer informatie over lid worden staat op de pagina Lidmaatschap  >>