Werkzaamheden aan onze gebouwen

De zomer van 2018 telde twee langdurige hittegolven. Tevens werden vele hitte- en droogterecords gevestigd. Dit heeft de werkploeg echter niet verhinderd door te werken aan het opknappen van het Slobbengors. Hulde!

De buitenkant van ons kleedkamercomplex is volledig schoongemaakt en opnieuw in de verf gezet. Ook binnen is veel werk verricht. Blikvanger is toch wel de massagekamer oftewel het Hok van Bert. Onder zijn bezielende leiding heeft ‘zijn’ werkruimte een ware metamorfose ondergaan. Verder is een hagelnieuwe boiler geïnstalleerd, zodat we weer lekker kunnen douchen.

VV Papendrecht bedankt iedereen hartelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Uiteraard kan de werkploeg altijd nieuwe leden gebruiken. Interesse? Meld u zich dan aan bij de Vrijwilligerscommissie: vrijwilligers@vvpapendrecht.nl.