Waanzinnig bedankt!

Als vereniging zijn wij afhankelijk van vrijwilligers. De afgelopen tijden is wel gebleken dat wij de beste vrijwilligers hebben die je als sportclub maar kunt wensen. Onze jubileumcommissie heeft met behulp van veel andere vrijwilligers binnen de club, van jong tot oud, op een uiterst professionele manier twee fantastische feestavonden met een aantal topartiesten georganiseerd. Twee avonden met meer dan 600 bezoekers per avond in de grote feesttent op ons hoofdveld zonder dat er ook maar één noemenswaardig incident heeft plaatsgevonden. Door jullie beleid, passie, geduld, flexibiliteit en enorme doorzettingsvermogen zijn deze twee bijzondere avonden mogelijk gemaakt. De grote hoeveelheid vrijwillige uren die hierin zijn gaan zitten, zijn niet meer te tellen. Uniek!

Naast de vrijwilligers bedanken wij ook gemeente Papendrecht voor de mogelijkheid om deze feesten te mogen houden, de omwonenden voor hun begrip, de artiesten en hun begeleiding voor hun medewerkende opstelling gedurende de twee coronajaren, onze sponsors voor hun financiële ondersteuning, de toeleveringsbedrijven voor hun medewerking en bovenal bedanken wij het massaal opgekomen publiek. Door jullie zijn het voor onze vereniging echt onvergetelijke dagen geworden. Waanzinnig bedankt allemaal!

Over ruim een maand zijn we weer jarig. Dan worden we al 102 jaar oud en dan kijken we als vereniging vol trots terug op een toch wel heel bijzonder jubileum. Zaterdag is er nog een 7×7-toernooi op ons Slobbengors en voor daarna: prettige vakantie allemaal!

Namens het bestuur
Erwin Schuil