VV Papendrecht gastheer van Zuid-Afrikaans schoolvoetbalteam

Van maandag 16 tot en met vrijdag 27 september zal onze club gastheer zijn van een schoolvoetbalteam uit Zuid-Afrika. Spelers en begeleiding van Cloetesville High School uit Stellenbosch zullen in het kader van een leiderschapsprogramma een bezoek brengen aan Nederland en in dit geval Papendrecht. De jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 16 jaar hebben 2 jaar fondsen geworven om deze reis te maken, bijvoorbeeld door ouderen te helpen of straten te vegen. Dit project heeft als voornaamste doelstelling om jongeren een betere toekomst te bieden en hen te behoeden voor de dagelijkse en moeilijke omstandigheden zoals drugsoverlast, bendeoorlogen, HIV/Aids en armoede.

Samen met de stichting Friends of Stars in their Eyes en VV Papendrecht zal worden getracht om een gevarieerd en leuk programma aan te bieden, waarbij sportieve, educatieve en culturele activiteiten elkaar af zullen wisselen. VV Papendrecht zoekt enthousiaste mensen en partijen, die deelgenoot willen worden van dit mooie project. Met name gastouders, die voor de gehele periode of een deel ervan 1 of 2 spelers willen opvangen, zijn van harte welkom. Moet u in deze periode gewoon naar uw werk? Geen probleem, daar is over nagedacht. En mocht u op een andere manier een bijdrage willen leveren aan dit verblijf, dan kan dat natuurlijk ook. Het is in ieder geval een gegeven, dat het een onvergetelijke ervaring zal zijn voor deze spelers, maar ook zeker voor alle betrokkenen!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Hoofd Jeugdopleidingen Dennis Zaal.
E-mail: hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl,
Tel.: 06 – 31005674.