Vrijwilligerspas

In het Drechtstedengebied wordt de VrijwilligersPas uitgegeven. Hiermee kunnen pashouders leuke kortingen krijgen bij allerlei winkels en culturele organisaties. Het aanbod varieert van kortingen bij winkeliers tot horecagelegenheden, musea en theater- en sportevenementen. De lijst met kortingen kunt u inzien door hier te klikken  >>

De Vrijwilligerspas wordt uitgegeven door SPUI93, een non-profitorganisatie, die vrijwilligers en hun organisaties in diverse Drechtstedengemeenten al decennialang ondersteunt. De pas is op naam. Bij de deelnemende aanbieders kan gevraagd worden u te legitimeren. Neem bij een aankoop daarom behalve de Vrijwilligerspas ook een identiteitsbewijs mee.

VV Papendrecht heeft besloten alle vrijwilligers van commissies en werkgroepen inclusief trainers en leiders als dank voor hun inspanningen voor onze club een Vrijwilligerspas cadeau te doen. Aan de pas zijn voor VV Papendrecht kosten verbonden. Vraag de Vrijwilligerspas daarom uitsluitend aan, als u daadwerkelijk van plan bent deze te gaan gebruiken. Het bestuur houdt zich het recht voor een aanvraag niet te honoreren.

Bij het aanvragen van een Vrijwilligerspas dienen enkele persoonsgegevens opgegeven te worden. Daarbij gaat SPUI93 ervan uit, dat de vrijwilliger aan VV Papendrecht toestemming heeft verleend die persoonsgegeven door te sturen. De persoonsgegevens worden beheerd in een digitaal klantvolgsysteem en bewaard in een beveiligde omgeving van een hostingprovider. De persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de persoon zelf. De persoonsgegevens worden gedurende de looptijd van de Vrijwilligerspas bewaard.

Het aanvraagformulier kunt u hier downloaden  >>
De volledige documentatie kunt u hier downloaden  >>

Ingevulde formulieren dienen per e-mail opgestuurd te worden naar onze secretaris: secretaris@vvpapendrecht.nl.

De pasjes kunnen in de Commissiekamer worden opgehaald.