Vrijwilligersontbijt op 7 december

Ieder jaar vindt in de eerste week van december de Nationale Vrijwilligersdag plaats. De Dag is ingesteld om aandacht te vragen voor al die vrijwilligers, die zich onbetaald inzetten. Vrijwilligers zijn er van jong tot oud en van een paar uur in de week tot fulltime. Ook in Papendrecht hebben wij vele maatschappelijk betrokken mensen. Om hen te bedanken zal de gemeente in samenwerking met Sterk Papendrecht een vrijwilligersontbijt organiseren op de Nationale Vrijwilligersdag. Op zaterdag 7 december zijn alle vrijwilligers van 08.30 uur (inloop vanaf 08.00 uur) tot 10.30 uur van harte welkom in de PUP-tent op het marktplein Papendrecht om van lekker eten en drinken te genieten.

Bent u vrijwilliger? Vindt u het leuk om andere vrijwilligers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen? Kom dan naar het vrijwilligersontbijt met heerlijke broodjes, croissantjes, koffie en thee. Aanmelden kan tot 29 november via het Vrijwilligerspunt Papendrecht  >>