Vrijwilligersavond op vrijdag 29 maart

VV Papendrecht wordt draaiende gehouden door onze vele vrijwilligers die zich elke dag belangeloos inzetten voor de club. Zonder hen kan deze mooie voetbalvereniging niet bestaan. Als dank hiervoor willen wij alle vrijwilligers en eventuele partners uitnodigen voor de vrijwilligersavond die wij organiseren op vrijdag 29 maart. De kantine gaat om 18.30 uur open. Vanaf 19.00 uur is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het warme buffet.

Onze insteek is om alle vrijwilligers persoonlijk uit te nodigen. Heb jij als vrijwilliger desondanks nog geen uitnodiging ontvangen, dan kun je dit bericht als jouw uitnodiging beschouwen. Indien jij als vrijwilliger de uitnodiging accepteert, willen wij je verzoeken dit kenbaar te maken. Wij kunnen dan de voorbereidingen afstemmen op het aantal aanwezigen. Stuur uiterlijk vrijdag 15 maart een e-mail naar secretaris Edwin Schreurs via secretaris@vvpapendrecht.nl en geef aan of je alleen komt of met je partner.