Vrijwilligersavond op vrijdag 14 oktober

Voetbalvereniging Papendrecht kan alleen maar bestaan dankzij de vele vrijwilligers die zich elke dag belangeloos inzetten voor onze club. We waarderen hun inzet zeer. Als dank hiervoor willen elke vrijwilliger en eventuele partner uitnodigen voor de Vrijwilligersavond die plaats zal vinden op vrijdagavond 14 oktober. De kantine gaat om 18.30 uur open. Vanaf 19.00 uur is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het warme buffet.

Als je als vrijwilliger van VV Papendrecht de Vrijwilligersavond wilt bijwonen, met of zonder partner, kun je dit kenbaar maken aan secretaris Edwin Schreurs, e-mail: secretaris@vvpapendrecht.nl. Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 7 oktober opgeven. Wij kunnen dan de voorbereidingen afstemmen op het aantal aanwezigen.

Namens het bestuur,

Edwin Schreurs