Vrijwilliger van de Maand Johan Keizer

Johan Keizer is de eerste Vrijwilliger van de Maand van het seizoen 2020-2021. Johan is al heel lang bij Voetbalvereniging Papendrecht betrokken. In het verleden heeft hij bij de jeugd zo’n 12 jaar lang gefungeerd als trainer, leider, grensrechter en chauffeur. Sinds dit seizoen is hij leider van Zaterdag 2. Verder is hij niet te beroerd de nodige klussen uit te voeren. Zo was hij eerder dit jaar vele avonden en zaterdagen onze kantine aan het opknappen. Tot slot is hij al geruime tijd de teammanager van Zondag 3, een ploeg waarvoor hij al 30 jaar actief is als voetballer.

Kortom, Johan is een actief lid en heeft de titel Vrijwilliger van de Maand beslist verdiend. Als dank voor al zijn inspanningen heeft hij een fraaie bos bloemen van Ron’s Bloemen- & Kadosjop in ontvangst mogen nemen.