Ook Vriendenloterij steunt VV Papendrecht

VV Papendrecht steunen en kans maken op prachtige prijzen? De VriendenLoterij, die goede doelen, clubs en verenigingen in Nederland steunt die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen, maakt het mogelijk. De helft van je inleg gaat direct naar onze clubkas en jij maakt kans op fantastische geldprijzen oplopend tot 100.000 euro en tienduizenden andere prijzen, waaronder auto’s en reischeques. Enkele keren per jaar worden nog grotere geldprijzen verloot. Iedere week is er een bingotrekking en één keer per maand een lotnummertrekking. Daarnaast speel je ook mee met twee superbingotrekkingen per jaar. Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou en voor VV Papendrecht!

Meedoen is heel makkelijk. U koopt een lot en geeft daarbij aan dat u wilt meespelen voor VV Papendrecht  >>

Mensen die nu al meedoen maar nog niet voor onze club, kunnen aangeven dat zij voor VV Papendrecht willen spelen. Onze code is 310396. Dit kan telefonisch gemeld worden aan de klantenservice van de Vriendenloterij: 088 – 020 1020.