Terug
Speel mee met de Vriendenloterij en steun de club

Op de voorlaatste dag van november zijn bijna alle leden van VV Papendrecht gebeld door een aantal dames. Zij zaten vrijwillig een avondje gezellig bij elkaar om een mooi bedrag op te halen. Dit deden zij door de leden te vragen namens onze club lid te worden van de Vriendenloterij. De belactie was een groot succes. De dames hebben liefst € 1.050 opgehaald. Dit bedrag zal besteed worden aan de hindernisbaan die, zoals jullie ongetwijfeld weten, momenteel wordt gebouwd.

De bedoeling was uiteraard om zoveel mogelijk loten te verkopen maar ook om de leden die al een lot hadden van de VriendenLoterij te vragen of zij hun lot zouden willen koppelen aan onze club zodat wij 40% per lot gedoneerd krijgen van de Vriendenloterij. Ook dat is goed gelukt. We kunnen dus concluderen dat het een geslaagde avond was. We willen de dames van het belteam daarvoor bedanken alsook onze leden die namens de club meedoen met de Vriendenloterij of dat gaan doen. Hebt u nog geen lot van de Vriendenloterij of hebt u er al een maar wilt u een extra lot aanschaffen? Dat kan door hier te klikken  >>

Speelt u mee met de Vriendenloterij maar niet namens de club maar zou u dat wel willen gaan doen? Neem dan contact op via het volgende telefoonnummer: 088 – 0201020. Geef aan dat u al lid bent en dat u uw lot wilt koppelen aan onze vereniging. Dat is het enige wat u hoeft te doen. Daarna krijgt VV Papendrecht van elk lot 40% gedoneerd dat wij weer aan materialen kunnen besteden of kunnen uitgeven aan het organiseren van leuke activiteiten.