Voorlopige indelingen jeugdteams seizoen 2020-2021

VV Papendrecht heeft na intensief overleg de voorlopige indelingen van de jeugdteams voor het seizoen 2020-2021 opgesteld. Let wel: het gaat om voorlopige indelingen. Veranderingen zijn dus nog mogelijk! Voor deze werkwijze is gekozen om iedereen tijdig een idee te geven waar hij of zij aan toe is. De definitieve indelingen volgen pas bij aanvang van de eerste, officiële wedstrijden van het nieuwe seizoen.

Voorlopige teamindelingen junioren seizoen 2020-2021  >>
Voorlopige teamindelingen pupillen seizoen 2020-2021  >>
Voorlopige teamindelingen meisjes seizoen 2020-2021  >>

Op dit moment lopen nog de nodige gesprekken met spelers, ploegen en teambegeleiders. Het kan daarom zijn, dat jouw naam er niet bijstaat. Met uiterste zorgvuldigheid is gekeken naar de invulling. Mocht desondanks je naam ontbreken of je naam niet juist geschreven zijn, contacteer dan je jeugdcoördinator of stuur een e-mail naar: jeugd@vvpapendrecht.nl. U kunt eveneens van dat e-mailadres gebruikmaken, als u als vrijwilliger een bijdrage wilt leveren aan de jeugdafdeling, bijvoorbeeld als (assistent-)scheidsrechter, trainer of leider.