VV Papendrecht-Voetbalkrant 2021 is uit!

De zesde editie van de Voetbalkrant van Voetbalvereniging Papendrecht is begin juni per post door de gehele gemeente Papendrecht verspreid. We bedanken Van ’t Geloof Kalkzandsteen lijmwerken, TriCasa Vastgoed Beheer, SMG Allround Bouw, Aannemersbedrijf A. Blom en Zonen, Nexus Contructions, Wasko kinderopvang, Ten Dam Projecten, Elsco Drankenhandel, L&B Groep, King Jeans & Casuals, Smederij A. Groen, Autobedrijf A&G Autoservice, Connect-parts Cable solutions, Vego Papendrecht, Melini Pizzeria & Döner, Sportcentrum Physique, Drechtsteden Accountants en Adviseurs, Ron’s Bloemen- & Kadosjop, MPG Mortel BV, Schenk Tanktransport, AH Hoveniers & Bestratingen, Ysbrand de Haas Timmer- & Onderhoudsbedrijf, Create Comfort Airconditioning, ABS Autoherstel van ’t Hoff Papendrecht, DG Infra BV, CLB Loodgieters en Installatiebedrijf, Phone House Papendrecht, Bistro Basic, Aannemingsbedrijf Gebr. de Koning, Van Heeswijk AdviesLabel2Love – luxury interior & more, Woonwinkel Klop, KWF Kankerbestrijding, Support Casper, Kunstgrasdepot, FlexForce personeelsdiensten en NOSUCH voor het plaatsen van een advertentie in onze krant. Daarin staat onder meer dat nieuwe leden tijdelijk een gratis trainingsset van Quick kunnen ontvangen. Voor bestaande leden is een andere actie van toepassing.

Hebt u geen krant ontvangen? De VV Papendrecht-Voetbalkrant 2021 is tevens af te halen op de club.
De pdf-versie is hier te downloaden  >>

Wij wensen u veel leesplezier.