Terug

Verslagen/Nieuws Zaterdag 1  Seizoen 2023-2024

Papendrecht boekt belangrijke zege bij Nieuw Lekkerland  (09-12-2023)

Op zaterdagmiddag 9 december ging Papendrecht op bezoek bij Nieuw Lekkerland voor de laatste competitiewedstrijd van 2023. Vanwege de nodige blessures was het flink puzzelen voor trainer Johan Sturrus die bovendien Dani Roodnat in minuut 27 met een hoofdwond naar de kant zag gaan. In het eerste uur kregen de groen-witten heel wat goede kansen. De beste was in de slotfase van de eerste helft toen de thuisploeg een strafschop kreeg. Papendrecht-goalie Roy Rijntjes wist de inzet vanaf elf meter echter te keren. In de loop van de tweede helft kwam Papendrecht steeds beter in de wedstrijd. Dit leidde tot de 0-1. Een schot van Jay Luciano werd onderweg licht getoucheerd waardoor de doelman van Nieuw Lekkerland kansloos was. In de slotfase hield Papendrecht het achterin dicht en boekte zo een belangrijke zege. Papendrecht gaat nu op de gedeelde vijfde plaats de winterstop in.

 

Papendrecht schenkt Sliedrecht eerste punt  (02-12-2023)

Op zaterdagmiddag 2 december ging de hoofdmacht van VV Papendrecht op bezoek bij het nog puntloze Sliedrecht. Na een doelpuntloze eerste helft opende Papendrecht tien minuten na rust de score. Justin Beemsterboer raakte de bal niet goed na een voorzet van Jurvenny Bernadina. Lorenzo van Wijk schoot de rebound wel binnen. Papendrecht verzuimde door te drukken waardoor Sliedrecht in de wedstrijd bleef. In de slotfase kregen de gastheren een elfmeter die benut werd. Door de 1-1 pakte Sliedrecht na 9 competitiewedstrijden het eerste punt.

 

Papendrecht doorbreekt negatieve reeks  (25-11-2023)

Met een dik verdiende en zwaar bevochten overwinning heeft Papendrecht op zaterdagmiddag 25 november op het eigen Slobbengors na drie opeenvolgende nederlagen weer drie punten gepakt door DCV met 3-0 te verslaan. Op het zware veld, waar goed voetbal bijna onmogelijk was, was Papendrecht vanaf de aftrap de bovenliggende partij. De ploeg van trainer Johan Sturrus was op het middenveld veel sterker dan de gasten. Norichio Nieveld, die een prima partij afleverde, zorgde voor de nodige rust. De hardwerkende en overal aanwezige Rick Molenaar en Djerrel Saffignani zorgden ervoor dat DCV niet aan voetballen toekwam. Toch duurde het 30 minuten voor de eerste echte kans van Papendrecht te noteren viel. Jay Luciano slalomde door de verdediging van DCV om uiteindelijk te stuiten op keeper Bart de Keijzer. Nog geen minuut later stond alsnog de 1-0 op het bord. Jillroy Ruiz zette met een wonderschone pass Jarden van Ek alleen voor De Keijzer. De linksbuiten bleef rustig en scoorde met een schuiver in de korte hoek. Na de rust bleef Papendrecht de betere ploeg. Het steeds zwaarder wordende veld zorgde ervoor dat vooral de lange bal werd gespeeld. Papendrecht, dat de mouwen nog eens extra opstroopte, kreeg de eerste kansjes maar de verlossende tweede treffer bleef aanvankelijk uit. De sterk spelende Papendrecht-defensie met Jurvenny Bernadina als uitblinker gaf geen enkele kans weg aan DCV. De dubbele wissel in de 70e minuut bleek een gouden greep. Lorenzo van Wijk en Izzy Stellingwerf zorgden voor nieuw elan in de aanval van Papendrecht. Een corner in de 75e minuut leidde tot de bevrijdende treffer. Het was Lorenzo van Wijk die na een scrimmage de terugspringende bal in het net knalde. In de 85e minuut was het wederom Van Wijk die de wedstrijd helemaal op slot schoot. Een geweldige steekpass van Izzy Stellingwerf zette de spits alleen voor Bart de Keijzer. Met een bekeken schuiver zette hij de 3-0 eindstand op het bord.

Papendrecht: Rijntjes, Bernadina, Ruiz, Baars, Van der Werff, Molenaar, Saffignani, Nieveld (Stellingwerf), Luciano (Tilroe), Beemsterboer (Van Wijk), Van Ek (Stewart).

 

Papendrecht verliest van Sparta (AV)  (18-11-2023)

Op zaterdagmiddag 18 november ging onze hoofdmacht op bezoek bij Sparta (AV), de nummer 4 uit de stand. De Rotterdammers hadden aanvankelijk de overhand maar Papendrecht kwam op 0-1 dankzij Rick Molenaar. Daarna volgden mogelijkheden om de wedstrijd in het slot te gooien. De grootste kans was voor Justin Beemsterboer maar alleen voor de Rotterdamse doelman kreeg hij de bal niet tegen de touwen. De sterke gastheren sloegen in de slotfase twee keer toe en wonnen zo met 2-1. Door de derde achtereenvolgende nederlaag staat Papendrecht nog maar 1 punt boven de streep.

 

VV Papendrecht en Johan Sturrus met goed gevoel uit elkaar  (15-11-2023)

Voetbalvereniging Papendrecht en trainer Johan Sturrus hebben besloten om aan het eind van het seizoen uit elkaar te gaan. Hiermee komt een eind aan een dienstverband van 6 seizoenen. VV Papendrecht, dat de beginnende trainer een kans gaf, kijkt terug op een mooie periode. Johan Sturrus promoveerde in zijn eerste seizoen via de nacompetitie naar de eerste klasse. Drie seizoenen later volgde de teruggang naar de tweede klasse om vervolgens direct weer terug te keren in de eerste klasse. “We gaan met een goed gevoel uit elkaar”, vertelt voorzitter Hans Jonker. “Johan heeft de afgelopen jaren geweldig werk geleverd. We zijn gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat de tijd is gekomen om ieder zijn eigen weg te gaan. Het is mooi moment. Wij hebben de tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer en Johan heeft de mogelijkheden om uit te kijken naar een nieuwe club. We hebben het vertrouwen erin dat Johan tot het einde van het seizoen het maximale uit de spelersgroep zal halen.”

 

Papendrecht krijgt te weinig in slijtageslag  (11-11-2023)

Op zaterdagmiddag 11 november heeft Papendrecht, de nummer 5 uit de stand, op het eigen Slobbengors een wedstrijd op het scherpst van de snede verloren van koploper Spijkenisse. De eerste helft domineerden de gasten. Ze zetten vanaf het begin Papendrecht flink onder druk. Papendrecht, dat vooral met de lange bal de spitsen probeerde te zoeken, kwam niet echt aan voetballen toe. Het eerste gevaar van Spijkenisse kwam uit een schuiver uit de tweede lijn. Met de vingertoppen en met behulp van de paal kon Roy Rijntjes redding brengen. Uit één van de vele hoekschoppen die de gasten mochten nemen, viel de bal via de kluts voor de voeten van aanvoerder Julien Gret die daarna binnentikte. Gelukkig voor Papendrecht stond hij buitenspel en ging het feest voor Spijkenisse niet door. Papendrecht zette er weinig tegenover. Na een uitval kwam Djerrel Saffignani in kansrijke positie maar de defensie van Spijkenisse voorkwam de enige echte kans van Papendrecht voor rust. In de slotfase van de eerste helft viel alsnog de 0-1. Een lange aanval door het midden eindigde bij Julien Gret die met een bekeken schot Roy Rijntjes klopte. Na de rust wierp Papendrecht de schroom van zich af en nam het heft in handen. Met veel energie en strijdlust werden de groen-witten teruggedrongen. Door onnauwkeurigheid in de passing lukte het Papendrecht maar moeilijk om uitgespeelde kansen te creëren. Jarden van Ek kreeg de grootste kans. Na een dieptepass van Jillroy Ruiz kon hij alleen richting Ragip Ozrak. Zijn schot miste echter kracht waardoor de Spijkenisse-keeper redding kon brengen. Na het inbrengen van Lorenzo van Wijk en Donovan Stewart voerde Papendrecht de druk verder op. De op de linkerkant sterk spelende Jurvenny Bernadina was een ware plaag voor de Spijkenisse-defensie. Zijn dribbels zorgden voor de nodige onrust maar met kunst- en vliegwerk hield Spijkenisse stand. In de laatste minuten vloeiden de krachten bij de thuisploeg weg. Het gejuich van de gasten na het affluiten van de prima leidende scheidsrechter Tijs Gommans was veelzeggend. Een zwaar bevochten overwinning van Spijkenisse waar een gelijkspel verdiend geweest zou zijn.

Papendrecht: Rijntjes, Van Rooijen (Stellingwerf), Ruiz, Baars, Bernadina, Molenaar, Saffignani, Van Gorp (Van Wijk), Wouter van der Werff (Stewart), Beemsterboer, Van Ek.

 

Papendrecht geeft punten cadeau  (28-10-2023)

Op zaterdagmiddag 28 oktober leed Papendrecht op het eigen kunstgrasveld het eerste verlies van de competitie. Brielle pakte drie cadeautjes met veel plezier uit en won met 1-3. Het eerste deel van de wedstrijd was rommelig. Aan beide zijden was de passing onnauwkeurig en werd veel balverlies geleden. Brielle kreeg de eerste kans toen na een counter de Papendrechtse defensie de bal niet weg kreeg. Een schot van de rand van de zestien werd door Papendrecht-goalie Yessin de Bot met een prima redding onschadelijk gemaakt. Brielle was meerdere keren gevaarlijk in het strafschopgebied maar met kunst- en vliegwerk hield de Papendrecht-defensie de nul. De thuisploeg zette er weinig tegenover. Jillroy Ruiz was dichtbij maar kopte na een corner over. Job van der Werff kreeg na een fraaie solo een schietkans maar zijn schot kon vrij simpel gepakt worden door Brielle-keeper Nigel Keehnen. In de laatste tien minuten voor de rust gaf Papendrecht drie doelpunten weg. Bij de eerste goal ging de verdediging niet vrijuit toen Dean Bos geheel vrijstaand binnen kon koppen. Twee minuten later stond de 0-2 op het bord. Yessin de Bot liet licht gehinderd de bal los waarna Reilly Bakboord eenvoudig binnen kon tikken. In de 45e minuut viel de 0-3. Een verkeerde terugspeelbal van Jillroy Ruiz zorgde ervoor dat Dean Bos zijn tweede goal kon binnenschuiven. Na de rust was er nog maar een ploeg die voetbalde en dat was Papendrecht. Brielle kwam er sporadisch uit zonder echt gevaarlijk te worden. Het duurde even voordat Papendrecht uitgespeelde kansen kon creëren. Norichio Nieveld knalde een afgeslagen bal uit een corner op het doel. Nigel Keehnen was echter attent en voorkwam dat Papendrecht dichterbij kwam. In de 65e minuut kwam er nog wat hoop bij de thuisploeg nadat Jay Luciano de 1-3 liet aantekenen. Hij werd perfect bediend door Norichio Nieveld die hem alleen voor Keehnen zette. Bij deze ene goal bleef het echter. Papendrecht was niet bij machte om het stug verdedigende Brielle nogmaals pijn te doen. Een teleurstellend resultaat voor Papendrecht dat minimaal gelijkwaardig was aan Brielle.

Opstelling Papendrecht: De Bot, Van Rooijen, Ruiz, Baars, Van der Werff, Nieveld, Molenaar, Saffignani, Van Wijk (Van Gorp), Stewart (Luciano), Van Ek.

 

Papendrecht speelt gelijk bij SHO  (14-10-2023)

Op zaterdagmiddag 14 oktober ging Papendrecht, dat in de eerste klasse D bovenin meedraait, op bezoek bij SHO, de nummer 10 uit de stand. Het verschil op de ranglijst was op het veld niet terug te zien. Door slordig verdedigen van de gasten kwam SHO voor rust op 1-0. In de tweede helft leken de mannen van trainer Johan Sturrus en assistent Richard Nardten orde op zaken te stellen en kwamen dankzij doelpunten van Job van der Werff en de ingevallen Justin Beemsterboer op 1-2. De Oud-Beijerlanders kwamen echter al snel weer op gelijke hoogte. In de spannende slotfase werd niet meer gescoord waardoor de wedstrijd eindigde in 2-2.

 

Papendrecht door in BetCity Cup  (10-10-2023)

Onze hoofdmacht speelde op een doordeweekse avond voor de eerste ronde van de BetCity Cup, dat onder de VoetbalRijnmond Cup valt, op het Slobbengors tegen de Zwerver. Papendrecht won met 4-2 en plaatste zich daardoor voor de volgende ronde.

 

Derde overwinning Papendrecht  (07-10-2023)

Op zaterdag 7 oktober heeft Papendrecht de prima competitiestart verder vormgegeven. Terneuzense Boys werd van het Slobbengors met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd. Het eerste kwartier gaf Papendrecht de toon aan, al was de thuisploeg slordig aan de bal. Na het moment dat Terneuzense Boys voor het eerste gevaarlijk werd, kreeg Papendrecht een enorme kans in de counter. Na een hachelijke situatie voor het doel van Papendrecht-goalie Roy Rijntjes werd Jarden van Ek de diepte ingestuurd. Zijn voorzet werd door de meegekomen Daniel van Gorp naast gegleden. Niet veel later zag het talrijk opgekomen publiek een bijna identieke situatie. Deze keer schoot de spits de bal over het doel. Terneuzense Boys trok in het laatste kwartier het spel naar zich toe. Papendrecht had moeite om eruit te komen. Het overwicht leidde tot de eerste echte kans voor Terneuzense Boys. Na een corner kwam de afvallende bal op de rand van de zestien voor de voeten van Leander Duerink. Zijn schot richting de verre hoek werd met een schitterende reflex gepakt door Roy Rijntjes. Niet veel later moest de aanvoerder van Papendrecht wederom zijn keeperskwaliteiten laten zien bij een schot uit de tweede lijn. De laatste kansen voor de rust waren voor Papendrecht. In de omschakeling was Lorenzo van Wijk twee keer dicht bij de openingstreffer maar zowel zijn schot als zijn kopbal verdween over het doel. Na de rust nam Papendrecht het initiatief weer en drukte Terneuzense Boys achteruit. Dit leidde in de 52e minuut tot twee enorme kansen. Eerst was het Rick Molenaar die na een scrimmage in de zestien uithaalde. De bal werd op het laatste moment van richting veranderd. Nog geen minuut later was het Jarden van Ek die een voorzet van Donovan Stewart op de paal kopte. In de 55e minuut was het dan toch raak. Job van der Werff ging op avontuur en glipte met enig fortuin langs vier verdedigers. Zijn schitterende solo eindigde met een verwoestend schot dat achter de kansloze Dominique Pijpelink viel: 1-0. Vijf minuten later viel de tweede Papendrechtse treffer nadat Jarden van Ek was weggestuurd door Jillroy Ruiz. Alleen voor Pijpelink knalde de linksbuiten in de korte hoek raak. Het onterechte vlagsignaal van de grensrechter werd gelukkig voor Papendrecht weggewuifd door de prima leidende Stanley van Lith. In de 66e minuut kwam de eindstand op het bord. Na een balverovering op het middenveld konden Daniel van Gorp en Lorenzo van Wijk alleen richting het Terneuzense doel. Daniel van Gorp rondde het perfect af en zette met een geplaatst schot de 3-0 op het bord. Daarmee was de wedstrijd gespeeld. De gasten uit Terneuzen gooiden de handdoek en Papendrecht kon de wedstrijd simpel uitspelen.

Opstelling Papendrecht: Rijntjes, Van Rooijen (Stewart), Ruiz, Baars, Van der Werff (Ousmane), Nieveld (Stellingwerf), Molenaar, Bernadina, Van Wijk (Drenthe), Van Gorp (Roodnat) en Van Ek.

 

Papendrecht wint uit van BVCB  (30-09-2023)

De tweede wedstrijd van het seizoen voor onze hoofdmacht was uit tegen BVCB. Papendrecht was al snel de bovenliggende partij wat tot de nodige kansen leidde maar niet tot de openingstreffer. De eerste de beste kans van de gastheren was wel raak: 1-0. Papendrecht liet zich daardoor niet uit het veld slaan en kwam nog voor rust op gelijke hoogte dankzij Norichio Nieveld. Ook na rust creëerden de gasten kans op kans maar hadden een strafschop nodig om op voorsprong te komen. Justin Beemsterboer schoot raak vanaf 11 meter. Na de tweede gele kaart van Wesley Tilroe kwam Papendrecht met 10 man te staan en werd het nog spannend. Na een goed uitgevoerde counter maakte Justin Beemsterboer aan alle onzekerheid een eind. Hij bepaalde de eindstand op 1-3.

 

Papendrecht wint bij competitiestart  (23-09-2023)

Met een 2-0 overwinning op NSVV beleefde Papendrecht op zaterdagmiddag 23 september op het eigen Slobbengors een prima begin van het seizoen. In een rommelige en matige wedstrijd lukte het beide ploegen echter niet om het publiek te vermaken. In het eerste deel van de wedstrijd gebeurde er weinig. Veel balverlies en onnauwkeurige passing aan beide zijden waren hier de oorzaak van. De eerste redelijke aanval van Papendrecht over de rechterkant zorgde voor opwinding. De voorzet van Jurvenny Bernadina werd met de arm beroerd door Geoffrey Acheampong. De centrale verdediger deed dit in het strafschopgebied, dus scheidsrechter Van Genderen legde de bal op de stip. Een zware straf maar je kan ‘m geven. Acheampong bleef mekkeren tegen Van Genderen er kreeg daarvoor de gele kaart. Lorenzo van Wijk ontfermde zich over de bal en schoot Papendrecht vervolgens op voorsprong. Na de 1-0 nam NSVV het heft in handen. De fysiek sterke Numansdorpers zetten Papendrecht flink onder druk met diverse corners tot gevolg. Papendrecht had moeite om de bal in de ploeg te houden en kwam niet echt aan voetballen toe. Vooral de eindpass liet te wensen over. In de 30e minuut leken de kansen te keren toen Geoffrey Acheampong na een snoeiharde tackle zijn tweede gele kaart voorgehouden kreeg en dus met rood van het veld moest. Het lukte Papendrecht echter niet om de overtalsituatie te benutten. NSVV bleef de bovenliggende partij. De 1-1 leek op het scorebord te komen toen Sander Backx uit een corner met een volley Roy Rijntjes passeerde. Gelukkig voor Papendrecht kon Jarden van Ek op de doellijn redding brengen. Na de rust had Papendrecht de zaken beter op orde. NSVV kwam er niet meer echt aan te pas. In de 53e minuut stond de 2-0 op het scorebord. Een geweldige aanval over de linkerkant werd afgerond door Lorenzo van Wijk die zijn tweede doelpunt in het dak van het doel joeg. In de 60e minuut was er nog een stuiptrekking van NSVV. Uit een corner kon Jeroen Voshart vrij inkoppen. Met een geweldige reflex voorkwam Roy Rijntjes de aansluitingstreffer. In het laatste deel van de wedstrijd ging het lampje uit bij NSVV. Papendrecht kreeg nog diverse mogelijkheden via de counter maar die werden niet goed uitgespeeld. Jillroy Ruiz, die vooraf aan de wedstrijd de Gouden Schoen kreeg uitgereikt als beste speler van het seizoen 2022-2023, was het dichtst bij de 3-0. Zijn kopbal uit een corner werd met een mooie safe gekeerd door Jarmo Hartgers. Na het affluiten van scheidsrechter Van Genderen had Papendrecht de eerste drie punten in de tas.

Opstelling Papendrecht: Rijntjes, Van Rooijen, Baars, Ruiz, Van der Werff (Stewart), Saffignani, Nieveld (Van Gorp), Molenaar, Bernadina, Van Wijk (Drenthe), Van Ek.

 

Papendrecht ligt uit de beker  (16-09-2023)

Op zaterdagmiddag 16 september speelde onze hoofdmacht op sportpark Sluisweg tegen Hardinxveld. De thuisploeg opende de score maar dankzij treffers van Lorenzo van Wijk, Rick Molenaar en Donovan Stewart pakte Papendrecht toch met 1-3 de zege. Grote uitblinker was Roy Rijntjes die bij 1-2 een penalty stopte waarna de Papendrechtse doelman ook de rebound keerde. Aangezien Rijsoord met 0-1 won bij Oranje Wit, bekeren die twee ploegen door en zijn Papendrecht en Hardinxveld uitgeschakeld.

 

Papendrecht speelt gelijk tegen Rijsoord  (09-09-2023)

Op een snikheet Slobbengors heeft Papendrecht voor de beker gelijkgespeeld tegen Rijsoord. Het begin was voor Papendrecht. Vooral Justin Beemsterboer was bijzonder actief maar het vizier van de thuisploeg stond niet op scherp. In 21e minuut kwam Rijsoord uit het niets op 0-1. Balverlies van de rood-zwarten op het middenveld zorgde ervoor dat de Ridderkerkse rechterspits werd vrij gespeeld. Hij schoot kruislings in de verre hoek raak. Even later zorgde gestuntel in de defensie ervoor dat de bal tussen Roy Rijntjes en spits van Rijsoord viel. De Papendrechtse doelman nam de spits mee in zijn val waarna de scheidsrechter een strafschop gaf. Danny Haaswijk benutte het buitenkansje niet. De zwak ingeschoten elfmeter kon simpel gepakt worden door Roy Rijntjes. Na rust zette Papendrecht Rijsoord flink onder druk, aanvankelijk zonder grote kansen te creëren. In de 63e minuut lag de gelijkmaker dan toch in het net na een prima aanval over rechts. Wouter van der Werff bediende Justin Beemsterboer die perfect afrondde. In het laatste kwartier liet Rijsoord zich weer even zien maar tot een echt uitgespeelde kans kwamen de gasten niet. Die kwam wel voor Papendrecht. Justin Beemsterboer stuurde Djerrel Saffignani diep. In het zestienmetergebied kapte hij zijn tegenstander uit maar vond vervolgens Rijsoord-keeper Michael de Leeuw op zijn pad. Zo bleef het 1-1, een terechte uitslag. Over een week is de laatste bekerwedstrijd voor Papendrecht, uit tegen regiogenoot Hardinxveld.

 

Papendrecht verliest eerste bekerwedstrijd  (02-09-2023)

De eerste wedstrijd van de poulefase van de beker voor onze hoofdmacht was uit tegen Oranje Wit. Hoewel de bewoners van sportpark Stadspolders in de competitie een klasse lager uitkomen dan de mannen van trainer Johan Sturrus, was daar in de wedstrijd niets van te zien. In de eerste helft ging het nog redelijk gelijk op. Ondanks kansen over en weer werd er niet gescoord. Na rust was Oranje Wit duidelijk de bovenliggende partij. Papendrecht kwam er nauwelijks aan te pas met een 2-0 nederlaag tot gevolg. Over een week speelt Papendrecht thuis tegen Rijsoord dat net als Papendrecht uitkomt in de eerste klasse en de eerste wedstrijd tegen Hardinxveld met 1-0 won.

 

Oefenwinst Papendrecht in dorpsderby  (26-08-2023)

De laatste jaren wordt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen steevast de wedstrijd tussen Papendrecht en Drechtstreek gespeeld. De dorpsderby vond deze keer op zaterdag 26 augustus plaats op het splinternieuwe kunstgrasveld van sportpark Slobbengors. Papendrecht schoot uit de startblokken. Binnen een mum van tijd stond het 2-0. De 1-0 kwam op naam van Dani Roodnat die met een kopbal scoorde. De 2-0 was van de teruggekeerde Justin Beemsterboer. Drechtstreek kon er weinig tegenover stellen. Er zat nog niet veel lijn in het spel. Papendrecht kreeg nog de nodige kansen om de score verder op te voeren maar het vizier stond niet op scherp. Het laatste deel van de eerste helft viel letterlijk en figuurlijk in het water. Een enorme hoosbui in combinatie met onweer zorgde ervoor dat de ploegen wat eerder gingen rusten.

             

Na de pauze werden eerst de laatste minuten van de eerste helft afgewerkt voordat de laatste 45 minuten aanbraken. Drechtstreek had het de tweede helft beter voor elkaar. De rood-zwarten waren minder dominant. Drechtstreek was dicht bij de aansluitingstreffer maar de lat stond in de weg. Tien minuten voor tijd viel de derde treffer van de thuisploeg. Rick Molenaar scoorde met een schot uit een onmogelijke hoek. Ondanks de regen vormde voor Papendrecht de 3-0 zege een prima afsluiting van het oefenprogramma. Over een week begint de poulefase van het bekertoernooi. Op zaterdag 2 september speelt Papendrecht in Dordrecht tegen Oranje Wit.

 

Indeling competitie Papendrecht 1 (08-07-2023)

De competitie-indeling van onze hoofdmacht is bekendgemaakt. Papendrecht 1 komt uit in de eerste klasse D en is weer uitgeleend aan het district West II. Naast streekgenoten als Nieuw Lekkerland en Sliedrecht treft de ploeg veel oude bekenden uit Rotterdam en omstreken. De tegenstanders zijn:

 • BVCB,  sportpark De Sporthoek,  Sporthoekpad 1,  Bergschenhoek (gemeente Lansingerland),  tel.: 010-5117370.
 • Brielle,  sportpark Geuzenpark, Geuzenpark 2,  Vierpolders,  Brielle, tel.: 0181-820180.
 • NSVV,  gemeentelijk sportpark Numansdorp, Wilhelminastraat 1,  Numansdorp (gemeente Hoeksche Waard),  tel. 0186-651972.
 • Nieuw Lekkerland,  sportpark Excelsior,  Tiendweg 10,  Nieuw-Lekkerland (gemeente Molenlanden),  tel.: 0184-681314.
 • SHO,  sportpark Kikkershoek,  Langeweg 18,  Oud-Beijerland,  tel.: 0186-613053.
 • Sliedrecht,  sportpark De Lockhorst,  Sportlaan 7, Sliedrecht,  tel.: 0184-411241.
 • Sparta (AV),  Sportpark Nieuw Terbregge, Bok de Korverweg 1,  Rotterdam,  tel.: 010-2518428.
 • Spijkenisse,  Sportpark Jaap Riedijk,  Maaswijkweg 100,  Spijkenisse,  tel.: 0181-646379.
 • Terneuzense Boys,  Sportcomplex Zuidersportpark,  Frederik van Eedenstraat 19,  Terneuzen,  tel.: 0115-648777.
 • XerxesDZB,  Sportpark Faas Wilkes,  Igor Stravinskisingel 1,  Rotterdam-Zevenkamp,  tel.: 010-4558609.
 • Zuidland,  Sportcomplex Groot-Nibbeland,  Kerkweg 84,  Zuidland (gemeente Nissewaard),  tel. 0181-451655.

 

Papendrecht Zaterdag 1, seizoen 2023-2024

Bovenste rij van links naar rechts: Bert Duthler, Yannick Thiese, Ousmane Souare, Lorenzo van Wijk, Justin Beemsterboer, Norichio Nieveld, Michael van Rooijen, Thea Vuurens.
Middelste rij van links naar rechts: Cedric Thiese, Jarden van Ek, Wouter van der Werff, Bert Grimmius, Yessin de Bot, Stephan Visser, Marc de Groen, Donovan Stewart, Daniel van Gorp.
Onderste rij van links naar rechts: Rick Molenaar, Djerrel Saffignani, Jay Luciano, Jurvenny Bernadina, Richard Nardten, Johan Sturrus, Job van der Werff, Cees Baars, Ismaël Stellingwerf, Wesley Tilroe.
Op de foto ontbreekt onder meer keeper en aanvoerder Roy Rijntjes.