Verslagen/Nieuws Zaterdag 2  Seizoen 2018-2019

Martin Nouwen met het 2e in reservehoofdklasse

Net als vorig seizoen heeft Martin Nouwen de leiding over het tweede selectie-elftal. In zijn eerste jaar promoveerde hij gelijk met zijn ploeg naar het hoogste niveau voor reserveteams, de reservehoofdklasse. In de finale van de nacompetitie werd overtuigend afgerekend met Zwaluwe 2. “We hadden een geweldig seizoen. We hebben lang meegedaan om het kampioenschap, maar hebben het eigenlijk laten liggen tegen de lager geklasseerde tegenstanders. Gelukkig hebben we via de nacompetitie alsnog de promotie kunnen bewerkstelligen.” Martin krijgt dit jaar te maken met Johan Sturrus als hoofdtrainer. “Ik ken Johan van ASWH. Ik ben blij met zijn komst. Hij is een fijne vent en weet wat communiceren is.” In de competitie treft Papendrecht 2 geen kinderachtige tegenstanders. Zo zijn ASWH 2, Hoek 2, Kozakken Boys 2 en Oranje Wit 2 stuk voor stuk mooie tegenstanders. “Ik kijk ernaar uit; leuke derby’s, geweldige tegenstanders inclusief natuurlijk mijn oude club ASWH. We hebben weer een prima selectie met wat nieuwe gezichten. Ik ben uiteraard afhankelijk van de keuze van Johan voor het eerste team, maar de hele zaterdagselectie herbergt genoeg kwaliteit. We gaan er zeker inblijven. De begeleidingsstaf is intact gebleven, daar ben ik blij mee. We vormen een goed team. Kortom, ik heb er zin in en we gaan er weer een mooi jaar van maken.” Zaterdag 2 speelt zijn thuiswedstrijden om 12:30 uur op dezelfde dag als het eerste zijn thuiswedstrijden op het Slobbengors afwerkt.