Verslagen/Nieuws Zaterdag 7

Nieuwe tenues Papendrecht 7  (14-03-2022)

Sinds enkele weken spelen de mannen van het zevende elftal van de zaterdagafdeling van Voetbalvereniging Papendrecht dankzij het oer-Papendrechtse bedrijf Gebr. De Koning in prachtige tenues. Het gaf de spelers gelijk een enorme boost. De eerste vier wedstrijden in de nieuwe kledij bleven ze ongeslagen!

Rond 1900 werd op het Oosteind in Papendrecht door Ph. de Koning, grootvader van de huidige eigenaren, een hoep- en mandenmakerij gestart. In de jaren daarna werden vele investeringen gedaan waarbij de focus vooral op de natte aannemerij is komen te liggen. In 1978 werd Gebr. de Koning opgericht. Het bedrijf heeft sinds die tijd een gestage groei doorgemaakt. In 2011 verhuisde Gebr. De Koning naar de huidige locatie, Scheepvaartweg 1. Hier is het kantoor te vinden, het magazijn, een loods voor het vervaardigen van staalconstructies, een loods voor onderhoud aan eigen materieel en een timmerwerkplaats voor de vervaardiging van prefab betonnen elementen. Gebr. De Koning is niet zomaar een aannemer maar een aanpakker van projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Op de werkterreinen van civiel- en geotechnisch ontwerp, funderingswerken, civiele betonwerken, waterbouwkundige werken, grondkerende constructies, materieel, beheer en onderhoud heeft het bedrijf een schat aan kennis en ervaring.

Wij bedanken het aannemingsbedrijf voor het ter beschikking stellen van de schitterende uitrusting.

Papendrecht 7 in het pak naar Drechtstreek  (02-11-2019)

Papendrecht 7 reisde op de eerste zaterdag van november naar sportpark Oostpolder. De spelers hadden afgesproken om voor de uitwedstrijd tegen Drechtstreek 9 in het pak te gaan. Het leek aanvankelijk niet te helpen, maar na een 2-0 achterstand ging het lopen bij het 7e. Zaterdag 7 won de dorpsderby op het kunstgras uiteindelijk met ruime cijfers: 2-5. Uitblinkers waren keeper Yessin, verdediger Stephan en Mark, die goed was voor liefst drie treffers.