Verslagen/Nieuws MO13-1

Nieuwe pakken en tassen MO13-1  (23-03-2019)

Onlangs heeft Papendrecht MO13-1 nieuwe trainingspakken en tassen in ontvangst mogen nemen. Ze zijn gesponsord door Marine Spares ’93 uit Hendrik-Ido-Ambacht, een groothandel in scheepsbenodigdheden en visserij-artikelen. VV Papendrecht bedankt Marine Spares ’93 en kledingsponsor Beltona voor de nieuwe pakken en tassen.

MO13 opent 2019 in de zaal  (11-01-2019)

MO13 startte het nieuwe kalenderjaar met een lekker potje zaalvoetbal. Mede door een gulle gift en wat werk van een ouder was dit super geregeld. De meiden stortten zich vol overgave op de bal. Je kon zien, dat ze er weer echt zin in hadden. Inmiddels zijn ze weer naar buiten, vol aan de bak tijdens de trainingen in voorbereiding op het tweede deel van het eerste seizoen van deze meidengroep. De meisjes van MO13-1 en de begeleiding kijken ernaar uit, met leuke teamuitjes en vele mooie wedstrijden in het vooruitzicht.

MO13-1 pakt eerste punt  (03-11-2018)

Papendrecht MO13-1 is een nieuwe formatie met veel meisjes, die dit seizoen voor het eerst op voetbal zitten. Het is dan ook niet verwonderlijk, dat het begin moeizaam was, maar de ploeg begint steeds beter te draaien.

Zaterdagochtend 3 november verzamelden wij ons om 9:15 uur in de kleedkamer. Daar hebben wij met onze trainster de opstelling besproken. Daarna gingen wij naar het voetbalveld voor de warming-up. Om 10:00 uur begon de thuiswedstrijd tegen ASWH MO13-1. We gingen heel erg gelijk op en hadden veel kansen. Tien minuten voor rust maakte Danée vanuit een corner een héél mooi doelpunt. Wat waren we blij. In de tweede helft waren we wel een beetje moe, omdat we in de eerste helft al zoveel hadden gegeven. Vlak na de rust kregen we een penalty door een handsbal van een tegenstander. Ik mocht deze nemen, maar ik schoot de bal er helaas niet in. Het scheelde niet veel. De bal was best zwaar, waardoor ik die niet hard richting het doel kreeg. We bleven vechten en kregen nog best veel kansen, maar het bleef jammer genoeg 1-1. Onze trainster had van tevoren gezegd (ook tijdens alle andere wedstrijden al): als we een doelpunt maken, trakteer ik op chips! Dat is gelukt en na het feestje onder de douche hebben we met z’n allen in de kantine chips gegeten (van Lonneke) en wat gedronken (van Mariska). Ik ben heel trots op ons team, wat we vandaag hebben neergezet. Op naar de volgende wedstrijd!!!

Groetjes Belèn

Stranddag MO13-1  (20-10-2018)

Veel ploegen van VV Papendrecht hadden het voorlaatste weekend van oktober geen officiële verplichtingen op voetbalgebied. Reden voor MO13-1 om met ouders en teambegeleiding een middag naar het strand van Hoek van Holland te gaan. Terwijl de ouders op een terras te vinden waren, waren de meiden zoet met voetvolley, touwtrekken, parachutespelvoetbal en nog veel meer superleuke activiteiten en trainingen van Mariska. Uiteraard was er ook tijd om van zon, zee en strand te genieten. Het was een topdag en voor het volgende uitje zijn al vele ideetjes ontstaan. MO13-1 is een echt vriendinnenteam aan het worden.

Eerste training MO13-1 (25-08-2018)

Op zaterdagochtend 25 augustus stond de eerste training van MO13-1 op het programma. Op het Slobbengors kon het nieuwe meidenteam, dat onder leiding staat van Mariska van ’t Zant, niet terecht vanwege de slechte staat van onze velden. Daarom werd uitgeweken naar het Vondelpark. Het begon droog, maar al snel trokken pittige buien over, waardoor iedereen drijfnat werd. De ouders vluchten onder de bomen en de plu, maar de bikkels van MO13-1 gaven geen kik en gingen gewoon door. Op het laatst kwam gelukkig de zon er nog even bij, waarna de heerlijke training afgesloten werd. Het belooft wat voor de rest van het seizoen.