Deelnemers gevraagd voor Verenigingentoernooi Papendrecht

Op zaterdag 15 juni wordt voor de vierde keer op sportpark Oostpolder het Verenigingentoernooi Papendrecht georganiseerd. Startpunt is dit keer het terrein van Tennisvereniging TOP, Parkweg 5. Ook PKC, Atletiekvereniging Passaat, VV Drechtstreek, Crossfit Papendrecht en Schietvereniging de Vrijheid stellen hun accommodatie beschikbaar voor dit evenement. De verenigingen alsmede Tapperij Tijdloos zullen teams aanleveren, die tegen elkaar sporten en strijden om de titel. Deze editie zal ook VV Papendrecht meedoen. We zullen gezamenlijk lunchen bij VV Drechtstreek en bij AV Passaat krijgt iedereen nog een kopje koffie of thee. Aan het eind van de dag worden de prijsuitreiking en barbecue gehouden bij TOP.

VV Papendrecht mag twee teams afvaardigen aan het toernooi, waar we tot nu toe nog niet aan hebben deelgenomen. De kosten bedragen €12,50 per persoon. Dit is inclusief lunch en barbecue. Een team dient uit 8 personen te bestaan van 18 jaar of ouder, waaronder minimaal 2 heren en 2 vrouwen, dus geen 8 vrouwen of 8 heren. We doen hierbij een oproep aan de leden om je aan te melden. Dit kan bij de Jubileumcommissie. E-mail: jubileum@vvpapendrecht.nl.

Geef u op en beleef een gezellige dag met diverse sportactiviteiten met uw vrienden en vriendinnen.