Velden in onderhoud, niet betreden

Nu het seizoen ten einde is, kunnen de velden 1, 2, 4 en 5 de komende tijd niet meer gebruikt worden. Voor de velden 4 en 5 wordt het jaarlijkse, reguliere onderhoud uitgevoerd. De velden 1 en 2 zijn in groot onderhoud. Zo krijgt ons hoofdveld nieuwe drainage en een sproei-installatie. Dankzij de werkzaamheden kunnen we aan het begin van het nieuwe seizoen weer beschikken over mooie velden. Dit kan echter alleen als de genoemde velden met rust gelaten worden. Betreed ze daarom niet!

Het kunstgrasveld is tijdens de zomerstop in principe beschikbaar voor voetbalactiviteiten. Het kan echter zijn dat dat tijdelijk niet zo is. Zo zorgen de werkzaamheden, in combinatie met de vele regen, nogal eens voor blubber op ons sportcomplex. Om te voorkomen dat mensen met modder aan hun schoenen het kunstgras betreden en het zo besmeuren en mogelijk beschadigen, is het dan niet mogelijk om op ons kunstgrasveld te gaan. Mocht je gebruik willen maken van het kunstgras, neem dan eerst contact op met accommodatiemanager Ton Rutteman of wedstrijdsecretaris Dave Eielts: wedstrijdsecretariaat@vvpapendrecht.nl.