Vacature Technisch Coördinator

Voetbalvereniging Papendrecht zoekt ambitieuze jeugdtrainers die een bijdrage willen leveren aan de realisatie van het nieuwe jeugdbeleidsplan. VV Papendrecht heeft ruim 350 jeugdleden, uitkomend in 26 jeugdteams. VV Papendrecht staat erom bekend dat relatief veel eigen jeugd doorstroomt richting het 1e elftal en dit trachten we de komende jaren te continueren middels een actief jeugdvoetbalbeleid. VV Papendrecht heeft als missie om kinderen/jongeren uit Papendrecht en de directe omgeving de mogelijkheid te bieden om zich op sportief, sociaal en emotioneel gebied te ontwikkelen door op een plezierige manier zowel prestatief als recreatief in competitieverband te kunnen voetballen. Om dit te realiseren zal in de loop van het seizoen 2022-2023 uitvoering worden gegeven aan het nieuwe jeugdbeleidsplan en de daarin benoemde strategische pijlers. Om uitvoering te geven aan de pijler ‘Professionalisering’ zoekt VV Papendrecht een Technisch Coördinator.

De Functie
Als Technisch Coördinator coördineer je de trainingen voor onze jeugdteams. Je begeleidt het kader bij de uitvoeren van trainingen en hun ontwikkeling als trainer. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de teams, voer je regelmatig overleg en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het voetbalbeleidsplan.

Functie-eisen
Sollicitanten zijn in het bezit van minimaal UEFA-C, bij voorkeur CIOS of ALO achtergrond en hebben minimaal 3 jaar werkervaring met trainen van de jongste jeugd. Daarnaast wordt verwacht dat sollicitanten beschikken over communicatieve vaardigheden, een frisse blik op het moderne voetbal hebben en plezier hoog in het vaandel hebben staan.

VV Papendrecht is een club met historie en toekomst. Ben jij die ambitieuze trainer die mee wil werken aan de toekomst van onze vereniging? Neem dan contact op met Hoofd Jeugdopleidingen Dennis Zaal, hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl (06-31005674), of jeugdvoorzitter Rick Croese, jeugdvoorzitter@vvpapendrecht.nl.

U kunt de vacature hier downloaden  >>