Terras geopend op zaterdagmiddag

Beste leden,

Jullie zullen wellicht allen het goede nieuws hebben vernomen dat de verdere versoepelingen doorgaan. Dit betekent onder meer dat ons terras op het Rood-Zwarte Plein weer open mag. Voorlopig zal het alleen geopend zijn op zaterdag van 12 tot 18 uur. Wel natuurlijk conform de algehele voorwaarden:

Verdere huishoudelijk regels zijn:

• Ons terras biedt voorlopig plek aan 30 personen.
  • Tafels niet verplaatsen.
  • Geen zelfbediening.
  • Alleen toegang tot terras en toiletten, dus niet de kantine betreden. Dat mag alleen het kantinepersoneel.
  • In de binnenruimte, bij de toiletten, draagt u een mondkapje.
  • Geen contant geld, alleen contactloos betalen.
  • Geen toeschouwers bij de velden.

Bij klachten blijft u thuis!

We gaan ervan uit dat iedereen zich aan deze voorwaarden zal houden en dat u het onze vrijwilligers (kantinemedewerkers) makkelijk maakt om het terras open te houden. Bij het niet naleven van de regels zal het terras worden gesloten. Bij slecht weer zal het terras gesloten blijven. Check dit op onze mediakanalen.

Bestuur VV Papendrecht