Tenuesponsor Van ‘t Geloof Kalkzandsteen lijmwerken

Op het tenue van Papendrecht 1 staan drie sponsors die al vele jaren verbonden zijn aan VV Papendrecht. Op de achterkant van het shirt staat Van ‘t Geloof Kalkzandsteen lijmwerken, de eerste Sponsor van de Maand van dit seizoen. Het bedrijf van voetbalvader Melvin van ’t Geloof is in 2007 gestart en is vooral actief in de nieuwbouw van woningen, appartementen, bedrijfspanden en winkels.

Hoe ben je bij Papendrecht terechtgekomen?
Melvin: “Ik kwam op mijn achtste van D.E.M.O.S. uit Schiedam. Die club bestaat overigens niet meer na fusies met andere clubs. Ik denk dat ik tot mijn 16e gevoetbald heb, gekeept om precies te zijn. Daarna ben ik een tijdje weggeweest tot mijn kinderen gingen voetballen. Zo kwam ik weer in contact met VV Papendrecht. Joyce, mijn vrouw, is veel actiever voor de club dan ik hoor. Ik voetbal niet meer maar ben eigenlijk altijd langs de lijn te vinden. In de ochtend bij de kinderen en in de middag bij het eerste.”

Waarom VV Papendrecht sponsoren?
Melvin: “Ik stond een keer te praten met penningmeester Dick Verschoor. Toen kwamen we op sponsoring. De club zocht nog sponsors. Ik heb aangegeven daar wel oren naar te hebben. Ik sta op het shirt, heb een bord en ik sponsor nog wat andere dingen. Een club is altijd afhankelijk van sponsoren. Ik haal er echt geen werk uit. Het is goodwill. Ik hoop dat meer bedrijven er zo naar gaan kijken. Het is een gezellige club en je wordt gewaardeerd.”