Tentenkamp voor pupillen op 29 en 30 mei

Ook dit voorjaar organiseert de Jeugdcommissie in samenwerking met de Activiteitencommissie het Tentenkamp voor jeugdleden, jongens en meisjes, tot met JO13/MO13. Voor het tentenkamp vragen wij een eigen bijdrage. Mocht dit om wat voor redenen dan ook een bezwaar zijn voor deelname van uw kind aan het tentenkamp, dan horen wij dat graag. Enkele bijzonderheden:

– Aanvang: woensdagmiddag rond 16.00 uur;
– Spannend avondprogramma en ochtendprogramma;
– Donderdag speciale training tot rond 13.00 uur;
– Slapen in tenten, met slecht weer in de kleedkamers, wil je gewoon thuis slapen, geen probleem, geef dat dan op het inschrijfformulier aan bij bijzonderheden;
– Voor eten en drinken wordt gezorgd;
– De kosten zijn 5 euro, te betalen bij inlevering van het ingevulde inschrijfformulier.

Je kunt je voor het tentenkamp opgeven met behulp van het inschrijfformulier, dat te verkrijgen is in de Commissiekamer of dat u kunt downloaden via onderstaande link. Het ingevulde inschrijfformulier dient voor het paasweekend ingeleverd te zijn in de Commissiekamer. Je kunt het ook mailen naar: jeugd@vvpapendrecht.nl.

De precieze informatie over het tentenkamp, zoals wat je tegen die tijd moet meenemen, zal later op de mediakanalen van VV Papendrecht worden gezet en/of worden gemaild. Om het tentenkamp tot een succes te maken en om het ├╝berhaupt door te kunnen laten gaan, hebben wij uw hulp nodig. U kunt zich via het inschrijfformulier opgeven als vrijwilliger. Heb je nog vragen over het inschrijven of andere zaken met betrekking tot het tentenkamp, dan kun jij die stellen via: jeugd@vvpapendrecht.nl.

Met sportieve groeten,
Jeugdcommissie & Activiteitencommissie