Terug
Stem op VV Papendrecht bij Rabo ClubSupport

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar we samenkomen, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. De Rabobank biedt met Rabo ClubSupport kennis en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Als lid van de Rabobank bepaal jij welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard.

VV Papendrecht is trots op de vrijwilligers van de jeugdafdeling. Door hun belangeloze inzet in weer en wind, kunnen al onze jeugdleden onder een goede begeleiding met veel plezier sporten. Daarom willen we elk van die vrijwilligers voorzien van een mooie, herkenbare clubjas die ze tijdens het trainen en/of coachen kunnen dragen. Als je lid bent bij de Rabobank, kun je ons helpen dat doel te bereiken. Je kan tot 25 oktober stemmen op Voetbalvereniging Papendrecht. Niet vergeten! Stemmen kan via de website van Rabo Clubsupport  >>

In deze moeilijke tijd kunnen we iedere stem goed gebruiken. Alvast hartelijk bedankt namens alle vrijwilligers en leden van VV Papendrecht!