Stem op onze clubheld Mariska!

Ook in 2019 wordt de verkiezing Clubheld van het Jaar georganiseerd. Elke club heeft er wel één rondlopen; de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet, onmisbaar is en altijd klaarstaat voor de club. Met deze verkiezing kunnen alle sportverenigingen hun clubhelden het podium geven, dat ze verdienen. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. De provinciewinnaar gaat uiteindelijk door om te strijden voor de titel Clubheld van het Jaar 2019 en wint daarmee een geheel verzorgd feest voor de hele club.

Stemmen kan tot en met 2 december. Deelname is geheel gratis. Per e-mailadres kan maximaal 1 stem uitgebracht worden. Tijdens de stemprocedure wordt aan stemmers gevraagd de actievoorwaarden te accepteren. Namens VV Papendrecht is Mariska van ’t Zant genomineerd. Stemmen kan door hier te klikken  >>

Stem massaal op Mariska, zodat zij clubheld van de gemeente Papendrecht wordt!