Start trainingen

Nog even en dan worden de trainingen hervat. Conform de huidige COVID-19-richtlijnen van de overheid zullen de kleedkamers echter gesloten blijven.

Vanaf dinsdag 11 januari kan er weer getraind worden door de junioren tot met 17 jaar. Vanwege de coronamaatregelen kan dit tot uiterlijk 20 uur. Vanaf maandag 17 januari gaan de trainingen van de pupillen weer van start. Tijdens de trainingen zijn er voor de jeugdleden tot en met 17 jaar geen afstandsbeperkingen. De trainingen zijn in principe volgens het huidige trainingsschema. We willen iedereen wel nadrukkelijk verzoeken eerst contact te zoeken met de betreffende trainer(s) of de trainingen daadwerkelijk doorgaan.

Daar de leden van 18 jaar en ouder uitsluitend overdag tot 17 uur mogen trainen, hebben we besloten hen alleen in het weekend de mogelijkheid te geven om te trainen. Volgens de huidige maatregelen mogen zij overigens uitsluitend in tweetallen sporten en op minstens anderhalve meter afstand van elkaar. Wanneer een seniorenteam wil trainen, zal dit gemeld dienen te worden aan Thomas van der Kaap van het wedstrijdsecretariaat (e-mail: wedstrijdsecretariaat@vvpapendrecht.nl) zodat een planning gemaakt kan worden.