Sponsor van de Maand Van ’t Geloof Kalkzandsteen lijmwerken

De eerste Sponsor van de Maand is Van ’t Geloof Kalkzandsteen lijmwerken die naast reclamebordsponsor ook shirtsponsor van het eerste is èn betrokken bij diverse evenementen op de club. Melvin van ’t Geloof en zijn gezin zijn voor de meeste VV Papendrechters zeker geen onbekenden met drie voetballende zoons. Bovendien zijn Melvin en Joyce nooit te beroerd om als vrijwilliger bij de club hun steentje bij te dragen. Ondanks zijn drukke werkzaamheden is Melvin bijvoorbeeld vaak op zaterdagochtend als één van de eersten op de club om de jeugddoelen te versjouwen.

Melvin is sinds 2001 actief als timmerman in de bouw en vanaf 2007 als zelfstandig ondernemer. Naast zijn werkzaamheden als timmerman vooral als blokkenlijmwerker in het kalkzandsteenlijmwerk. Inmiddels heeft Van ’t Geloof Kalkzandsteen lijmwerken meerdere personeelsleden in dienst en is er door de geleverde kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid een zeer goede naam opgebouwd in de bouwwereld. Hierdoor wordt Van ’t Geloof als vaste bouwpartners door meerdere grote opdrachtgevers voor allerlei verschillende bouwprojecten ingeschakeld.

Wij bedanken Melvin en Joyce om hun betrokkenheid bij de club, terecht de eerste Sponsor van de Maand.

Melvin van ’t Geloof (rechts) en bestuurslid Erwin Schuil