Sponsor Rovanda Handel en Techniek

Rovanda is al decennialang een begrip in Papendrecht. Dit jaar wordt het 60-jarig jubileum gevierd. Rook van Dalen is in 1970 als leerling-monteur begonnen bij Van Rossum aan de Eilandstraat in Papendrecht. Nadat hij was opgeklommen tot chef werkplaats, heeft hij in 1989 het bedrijf overgenomen en werd de naam ervan veranderd in Rovanda Handel en Techniek. Rovanda is een bedrijf, dat uiteenlopende benodigdheden levert aan de technische branche. Van gereedschappen, machines en onderdelen tot bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Voor alles wat u nodig heeft om uw werk vakkundig en veilig te doen, kunt bij de mensen van Rovanda terecht. Ze voeren zelfs reparaties uit op locatie en/of in de werkplaats.

Hoewel Rook van Dalen weinig met voetbal heeft, draagt hij sport en sportiviteit een warm hart toe. Hij heeft dan ook vele verenigingen in de loop der jaren gesponsord, waaronder VV Papendrecht. Op dit moment sponsort Rovanda onze club middels het lidmaatschap van de Business Club van VV Papendrecht.