Speler van de Week

Bij elke thuiswedstrijd van Papendrecht 1 voor de competitie wordt een pupil uitgenodigd om het voetbalduel bij te wonen. Deze keer is het echter geen Pupil van de Week, maar een Speler van de Week. De eer is voor Morris Zagwijn, speler van G1. Morris vertrekt aan het eind van het seizoen bij VV Papendrecht, omdat hij op 4 juni met zijn familie emigreert naar Zweden. Morris had altijd de wens om een keer Pupil van de Week te zijn. We zijn daarom blij, dat we hem nog de gelegenheid kunnen bieden om deze wens te vervullen.

Morris is 16 jaar oud en zit in de 3e klas van het voortgezet onderwijs op de Bleyburgh in Sliedrecht. Hij is rechtsbenig en vindt het vooral leuk om voorin te voetballen, want daar kan hij lekker scoren. Bij het G-team, waar hij getraind wordt door Peter van der Linde, Addy Matena en Irma Korver, heeft hij het enorm naar zijn zin. Het leukste aan het voetballen vindt hij het overspelen naar elkaar. Zijn favoriete speler is zijn teamgenoot Edison Groen. Zijn favoriete club is Feyenoord. Morris, die nog een tweelingbroer heeft en een kleinere broer, wil later iets met koken gaan doen. Wij wensen Morris heel veel plezier bij de wedstrijd Papendrecht – Brederodes en hopen dat zijn voorspelling, 2-1 winst, uitkomt en dat de punten dus op het Slobbengors blijven. Daarnaast hopen wij, dat het gezin Zagwijn zijn draai gaat vinden in Zweden, veel succes namens de hele club.