Sparen met Jumbo voor de club

Op woensdag 20 januari start bij Jumbo Westpolder Papendrecht en Jumbo Meentpassage Papendrecht een spaaractie. Tijdens de actieperiode, die loopt tot begin maart, ontvang u bij iedere 10 euro boodschappen die u doet, een punt met een unieke code. Deze punten kunt u toewijzen aan onze club via de website van Jumbo Sparen met Elkaar  >>

Hoe meer punten we hebben, hoe groter het bedrag dat de we kunnen besteden aan ons spaardoel, namelijk spel-, leer- en trainingsmaterialen voor de jeugd. Aan het einde van de actie wordt het beschikbare budget van 7.500 euro verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. Door tijdens de spaarperiode je boodschappen te doen bij Jumbo Papendrecht en je punten aan VV Papendrecht toe te wijzen, ondersteun je derhalve onze jeugd.

Alvast bedankt voor de steun.