Spaar voor onze club bij Albert Heijn

Na een lastig seizoen waarin het verenigingsleven lange tijd heeft stilgestaan, zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat. Het is fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij VV Papendrecht. De coronacrisis heeft zijn sporen achtergelaten. Om amateurclubs te steunen hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je VV Papendrecht kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Het werkt heel simpel. Tot en met zondag 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle, digitale spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door.

Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen. Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen. Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, een dag leven als voetbalprof en worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld. Klik hier voor meer informatie  >>

Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH-app en kies voor VV Papendrecht. Alvast bedankt voor jouw hulp!